4400 TL sistem toplama

Ya lütfen bilginiz yoksa konuşmayın.

5500 XT yeni mimari.
TDP değeri daha düşük. Yani daha az W tüketiyor.
7 Nm ile üretiliyor.
Sıcaklık değeri bir nebze daha düşük.
GDDR6 bellek var.
Performans olarak 580-590 arasında bir kart, yer yer 580'de geçer 5500 XT'de geçer. Direkt FPS'ye bakıp bu kart daha iyi demeyin.

Evet o sistem fena değil.

TDP değeri düşük olsa ne farkeder o farkı kapatana kadar zaten sistemi günceller başka kart alır bence arkadaş ve yer yer diyorsun ben videolardan incelediğim kadarıyla söylüyorum aralarda o kadar fiyat farkına değecek bir FPS göremiyorum.

Fiyatları genel olarak yakınlar. Tek fark TDP mi sence? Ne mi fark eder? İki kartı da al, test et ve faturana yansıyan paraya bak o zaman.

Birisi 110W, birisi 185W.

Sadece FPS'ye bakarak RX 580 tavsiye etme. Güncel olan daha iyi.

Sana 5500 XT alınması için tüm geçerli şeyleri yazdım. Git oku istersen. Ayrıca sen tarihi eser bileşenleri Vatan'da bularak i3 3220 işlemci 800 TL diyen insansın, o yüzden tartışmaya girmeyeceğim seninle daha fazla.

Fiyatları genel olarak yakınlar. Tek fark TDP mi sence? Ne mi fark eder? İki kartı da al, test et ve faturana yansıyan paraya bak o zaman.

Birisi 110W, birisi 185W.

Sadece FPS'ye bakarak RX 580 tavsiye etme. Güncel olan daha iyi.

Sana 5500 XT alınması için tüm geçerli şeyleri yazdım. Git oku istersen. Ayrıca sen tarihi eser bileşenleri Vatan'da bularak i3 3220 işlemci 800 TL diyen insansın, o yüzden tartışmaya girmeyeceğim seninle daha fazla.

Vatan'da 800 TL çünkü :D.
o zaman 1080 Ti GTX1650'den daha kötü.
1080 Ti 10 Mart 2017'de GTX 1650 22 Nisan 2019'da çıktı.
O iki ekran kartı arasında 400 TL bir fark var.

Hayatımda gördüğüm en anlamsız yorumu yapıyorsun. Uzatmayalım. Bilmeden bol keseden sallıyorsun çünkü. 2-3 tane FPS videosu izleyip burada yorum yapma lütfen. Faydalı olmuyor.

Birisinden daha az bilgin varsa hala üste çıkmaya çalışma, olmuyor.

Emredersiniz paşam. Başka bir arzunuz var mıdır?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı