45.000 TL civarı sistem önerisi

Bütçen yetiyorsa Gaming sisteminde RAM'i 2x16 ve anakartı B650M-R yapıp al, en kötü RAM'i yükselt sadece.
Fiyat 56k oluyor çok aşıyor

Fiyat farkına kıyasla 5060 Ti alınmaz diyorum indirimle alınır anca 5070 alacaksan fiyati yukarı cekiceksin yani.
Evet zorlayarak 5070 alacağım galiba diğeri 56k oluyor çok aşıyor.5070 ile 9070xt arasında uçurum yoktur herhalde, ortalama %20 civari daha güçlü bazı oyunlarda da eşit gidiyorlar izlediğim kadarıyla birde AMD nedense 1 bazen 2 3 gb daha fazla vram kullanıyor nedense.

Bu ülkede Nvdia fanboyluğu var diyorum anlamıyor millet
Ya öyle değilde nvidia'ya olan güven daha fazla bende de öyle.

Son düzenleme:
Fiyat 56k oluyor çok aşıyor.

Evet zorlayarak 5070 alacağım galiba diğeri 56k oluyor çok aşıyor. 5070 ile 9070XT arasında uçurum yoktur herhalde, ortalama %20 civari daha güçlü bazı oyunlarda da eşit gidiyorlar izlediğim kadarıyla bir de AMD nedense 1 bazen 2 3 GB daha fazla VRAM kullanıyor nedense.

Ya öyle değil de NVIDIA'ya olan güven daha fazla bende de öyle.

Dostum 5070 Ti senin 9070XT ile kıyasladığın 5070 ile denk değil o kart bir tutma 9070XT 5070 Ti'dan %3 kadar daha iyi AMD değil oyun ihtiyaç duyuyor diye öyle.

Fiyat 56k oluyor çok aşıyor.

Evet zorlayarak 5070 alacağım galiba diğeri 56k oluyor çok aşıyor. 5070 ile 9070XT arasında uçurum yoktur herhalde, ortalama %20 civari daha güçlü bazı oyunlarda da eşit gidiyorlar izlediğim kadarıyla bir de AMD nedense 1 bazen 2 3 GB daha fazla VRAM kullanıyor nedense.

Ya öyle değil de NVIDIA'ya olan güven daha fazla bende de öyle.

5070 ile kıyaslanamaz bile.

Dostum 5070 Ti senin 9070XT ile kıyasladığın 5070 ile denk değil o kart bir tutma 9070XT 5070 Ti'dan %3 kadar daha iyi AMD değil oyun ihtiyaç duyuyor diye öyle.
Oyun testinde baktığım 5070 ile 9070xt arada oyundan oyuna %10 ile %30 arasında fark oluyor.

5070 ile kıyaslanamaz bile.
Yani aslında taksit ile bir süre daha bekleyip 9070xt ye zorlarım ama değerse, bana çok fark yok gibi geliyor birde millet AMD sorunlu diye gezdiği için ona zorlayasım gelmiyor.Üstelik dlss çoğu oyunda var ve başarılı fsr nasıl bilmiyorum.9070xt alırsam gigabyte olan 3 fanlı modeli alırım sizce değer mi aradaki 7k farka ?

Hikayeli oyunlarda dlss ve mfg büyük nimet ayrıca stabil yazılım 5070 diyen birkaç kişi var diğer forumlarda kafam karıştı

Son düzenleme:
Oyun testinde baktığım 5070 ile 9070XT arada oyundan oyuna %10 ile %30 arasında fark oluyor.

Yani aslında taksit ile bir süre daha bekleyip 9070XT'ye zorlarım ama değerse, bana çok fark yok gibi geliyor bir de millet AMD sorunlu diye gezdiği için ona zorlayasım gelmiyor. Üstelik DLSS çoğu oyunda var ve başarılı FSR nasıl bilmiyorum. 9070XT alırsam Gigabyte olan 3 fanlı modeli alırım sizce değer mi aradaki 7K farka?

Hikayeli oyunlarda DLSS ve MFG büyük nimet ayrıca stabil yazılım 5070 diyen birkaç kişi var diğer forumlarda kafam karıştı.

MFG acıyosun karakter 2 saniye sonra hareket etmeye başlıyor :D DLSS'e lafım yok ama FSR 4 var 9070XT'de de.

Oyun testinde baktığım 5070 ile 9070XT arada oyundan oyuna %10 ile %30 arasında fark oluyor.

Yani aslında taksit ile bir süre daha bekleyip 9070XT'ye zorlarım ama değerse, bana çok fark yok gibi geliyor bir de millet AMD sorunlu diye gezdiği için ona zorlayasım gelmiyor. Üstelik DLSS çoğu oyunda var ve başarılı FSR nasıl bilmiyorum. 9070XT alırsam Gigabyte olan 3 fanlı modeli alırım sizce değer mi aradaki 7K farka?

Hikayeli oyunlarda DLSS ve MFG büyük nimet ayrıca stabil yazılım 5070 diyen birkaç kişi var diğer forumlarda kafam karıştı.

Gereksiz yorumlar 9000 serisinin eksiği olduğunu düşünmüyorum degecektir 5070 Ti'dan ortlamada güçlü şu an 5070 ile kiyaslanmaz eski driver sorunluydu belki ona bakmissindir. 9070XT için değer zorlamaya ama kalan parçalar kötü olacaksa gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı