Klavye mouse vb. de önerelim mi?Selamünaleyküm. Sistem işlerinden pek anlamıyorum, 40.000 civarlarında, azıcık oynayabilir.
Valla çok iyi olur. Kulaklık dışı önerebilirsiniz kulaklık için biraz bakınıp daha sonra ayrı bi konuda bakmak istiyorum.Klavye mouse vb. de önerelim mi?
Valla çok iyi olur. Kulaklık dışı önerebilirsiniz kulaklık için biraz bakınıp daha sonra ayrı bi konuda bakmak istiyorum.
Ellerinize sağlık ama ben biraz yanlış yazmışım kusura bakmayın. Kasa için direkt "40k civarları" ekipmanlar içinse bütçe dostu demek istemiştim.![]()
Meder Bronze | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
AOC Q27G4XF 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSy - PttAVM
AOC Q27G4XF 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync Pivot HDR10 QHD Fast IPS Gaming Monitör ve aradığın yüzlerce farklı ürün çeşitleri uygun fiyatlarla online satın almak için incelemeye başla! - 2025www.pttavm.com
AIGO A68 Stary Blue Red Switch Mekanik Kablosuz Gaming Klavye (İngilizce)
AIGO A68 Stary Blue Red Switch Mekanik Kablosuz Gaming Klavye (İngilizce)www.gamegaraj.com
AIGO GM80 PRO 26000 DPI Beyaz Kablosuz Gaming Mouse
AIGO GM80 PRO 26000 DPI Beyaz Kablosuz Gaming Mousewww.gamegaraj.com
Herşey dahil maksimum bütçeniz ne olur peki?Ellerinize sağlık ama ben biraz yanlış yazmışım kusura bakmayın. Kasa için direkt "40k civarları" ekipmanlar içinse bütçe dostu demek istemiştim.
Hesaplamama göre kulaklığı da katarsak 52.500-53.000. Klavye Red Switch ve bir de kulaklık öneriniz varsa görmek isterim.Herşey dahil maksimum bütçeniz ne olur peki?
Hesaplamama göre kulaklığı da katarsak 52.500-53.000. Klavye Red Switch ve bir de kulaklık öneriniz varsa görmek isterim.
Teşekkür ederim hocam ellerinize sağlık bir kaç sorum olacak.Kasayı Vento 650W, SSD'i MSI 1TB M450 ve RAM'i Lezar Thor 32 GB yap.PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleriwww.pckolik.com.tr
Yukarda önerdiğim klavye vb. parçaları alabilirsin.![]()
Enermax ETS-T50A-BK-ARGB Soğutucu
Kullanıcılar, sabit gökkuşağı RGB aydınlatma efektleri oluşturmak için fanı bağlamak üzere PWM güç kablosunu kullanabilir, yazılım veya adaptör gerekmezwww.gaming.gen.tr
Hocam bu fiyatta kablosuz klavye yok. Bu iyi bir mekanik klavye ve kablosuz. Büyük nimet. Kablosuz özelliğinin kendisi 1.300 TL ediyor zaten.Klavyenin burasında prt sc yazan tuşların olduğu sanırım %80 klavye var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.