45.000 TL ısınma sorunu olmayan laptop önerisi

Bütçe
45.000

Sinan abo

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ısınma sorunu olmayan fan sesi çok olmayan güçlü ve minimum 144Hz monitör almak istiyorum. Piyasada çok fazla laptop olduğundan hangisinin iyi olduğunu seçemiyorum. İstediğim özelliklerde ısınma fan ses sorunu vs. olmayan laptop önerisinde bulunur musunuz?

Aradığım sistem özellikleri:

RTX 3070-4060

10-13.nesil I5-I7 Max 4.2GHz

Minimum 16 GB RAM DDR4 2999MHz.

500GB+ SSD (tercihen 1TB)

Büyük ekran.

Bütçe: 45.000TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen işlemci neden düşünmüyorsunuz hocam?

Bu fiyat bandında LOQ serisine bakabilirsiniz, soğutma performansı başarılı bildiğim kadarıyla. Ben ASUS TUF kullanıyorum, ısınma sorunu olan bir model deniyor ancak şu ana dek sorun yaşamadım. Belki de benim şansıma böyle denk gelmiştir.

Ryzen işlemci neden düşünmüyorsunuz hocam?

Bu fiyat bandında LOQ serisine bakabilirsiniz, soğutma performansı başarılı bildiğim kadarıyla. Ben ASUS TUF kullanıyorum, ısınma sorunu olan bir model deniyor ancak şu ana dek sorun yaşamadım. Belki de benim şansıma böyle denk gelmiştir.

Ryzen benim için masaüstünde iyidir laptopta ısınma sıkıntısı olabilir diye tercih etmiyorum.

Sağ olun hocam bu fiyata süper hepsi. Aralarından seçip birini almayı düşünüyorum şu anda. Bir de Pulse.

Hocam ben 15IRX9 modelinde karar kıldım fakat taksitle alacağım Lenovo LOQ 15IRX9 83DV011GTRTE2 Intel Core i7-13650HX 15.6

Teknosa taksit olarak daha cazip geldi fakat birisinin modelinin sonunda N2 birisinin sonunda E2 yazıyor pek bir fark da göremedim özellikler kısmında. Fark olur mu sizce?

Son düzenleme:
Ryzen benim için masaüstünde iyidir laptopta ısınma sıkıntısı olabilir diye tercih etmiyorum.

Sağ olun hocam bu fiyata süper hepsi. Aralarından seçip birini almayı düşünüyorum şu anda. Bir de Pulse.

Hocam ben 15IRX9 modelinde karar kıldım fakat taksitle alacağım Lenovo LOQ 15IRX9 83DV011GTRTE2 Intel Core i7-13650HX 15.6

Teknosa taksit olarak daha cazip geldi fakat birisinin modelinin sonunda N2 birisinin sonunda E2 yazıyor pek bir fark da göremedim özellikler kısmında. Fark olur mu sizce?

Lenovo LOQ intel işlemcililerde ana kart ölebiliyormuş, bu sebeple forumda önermiyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı