45.000 TL sistem önerisi

metroid2594

Decapat
Daha fazla  
1722856640258.png

1722856674737.png

Bu iki sistem arasında kararsız kaldım. Aralarındaki farklar da SSD, kasa, PSU ve RAM.
GameGaraj'daki SSD DRAM'li Sinerji'deki ise DRAM yok. Okuma yazma hızları ise aynı.
GameGaraj'da mesh kyber kasa ve kyber PSU bulunuyor. Sinerji'de ise DeepCool kasa ve sanırım PF700 PSU var. Yorumlara baktığımda PF700 için ortalama bir PSU denmiş Kyber'ın çok fazla yorumu yok. Yurt dışı bazlı yorumlarda da genel olarak iyi ama pahalı denmiş.
GameGaraj'da RAM 1x16 Sinerji'de ise 2x16 ayrıca sinerjidekinin MHz ve CL değerleri daha iyi.
Anakart ikisinde de aynı. Hardware unboxed bu anakart için kötü demiş ama yapılan diğer yükseltmelerdeki ekran kartları da kötü. GameGaraj'da TUF Gaming'e Sinerji'de ise B650-S'e çıkarsam ancak iyi dedikleri anakartlara geçiyorum ama fiyat 3000TL gibi artıyor. Bana fazla gibi geldi.
Son olarak GameGaraj'da peerless assasin fan var bunu ayrıyeten Sinerji'deki sisteme de alacağım. O yüzden fiyatlarına eşit gözüyle bakabilirsiniz. Bu durumda iki kasadan hangisi daha iyi bir seçenek olur. Bütçem maksimum 45000.

Gainward güvendiğim bir marka. ben de baktım internette bir kaç videoya giriş seviyedeki 4070superler için dediğiniz gibi inno3d daha soğuk çalışıyor ama bir kaç hafta önce palit ve inno3d aynı fiyata satılıyordu. Şimdi araya 1000tlye yakın fark koymuşlar. Açıkçası 45000'e çıkacaksam anakartı incehesapta b650m-b serisinden b650m-p serisine çıkartırım en azından ram ve m2ssd slotu artar. ayrıca p serilerinde anakart üzerinde ufak bir soğutucu da bulunuyor.

Gainward güvendiğim bir marka. Ben de baktım internette birkaç videoya giriş seviyedeki 4070SUPErler için dediğiniz gibi INNO3D daha soğuk çalışıyor ama birkaç hafta önce Palit ve INNO3D aynı fiyata satılıyordu. Şimdi araya 1000TL'ye yakın fark koymuşlar. Açıkçası 45000'e çıkacaksam anakartı İncehesap'ta B650M-B serisinden B650M-P serisine çıkartırım en azından RAM ve M.2 SSD slotu artar. Ayrıca p serilerinde anakart üzerinde ufak bir soğutucu da bulunuyor.

Siz bilirsiniz. Ne yapacaksınız peki karar verdiniz mi? Ryu nün fiyatı artmış.

aynen ben de şimdi gördüm arttığını. gamegarajdaki sistemden soğutucuyu çıkartıp anakartı tuf b650m-e ye çevirdim 45'e yakın bi fiyat ediyor. twinmos ram'i ve soğutucuyu sonraki aylarda değiştiricem. Anakartı özellikle iyi almak istiyorum daha sonralarda gpu ve cpu yükseltmelerinde sorun olmasın diye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı