45.000 TL yazılım ve oyun için laptop önerisi

Bütçe
45.000
Hocam attığınız Lenovo çok iyi bilginiz varsa bir şey sormak istiyorum taksit ile alabiliyor muyuz bu sitede ben biraz baktım bulamadım eğer böyle bir şansım var ise aklıma yattı sizin attığınız bakabilir misiniz? Onun haricinde ekstradan başka 45000 civarı bir öneriniz var ise beklerim.

Hocam Lenovo Store her ülkede yok. Taksit hiç bilmiyorum. Ama muhtemelen vardır. Çünkü ödeme yönteminde çeşitli kartlar ve Amazon vardı. Bu bütçede net şunu alın diye önerim yok. Legiona belki tek alternatif bu ürün var. Ben olsam Legion tüm şartları zorlardım (indirim ne kadar sürecek bilmiyorum takip etmedim. Lenovo çeşit çeşit indirim yapabilir. Aniden fiyatı 1800-2000€'da olabilir)

Legender07 hocam şimdi ödeme şekline bakıp almayı düşünüyorum bu sistemi son bir öneri ya da fikri olan var mı?

1735476050239.png

Hocam cok iyi ürün bence de ama taksitle alacaktım maalesef taksit seçeneği bulamadım belki vardır ama bilmiyorum.

Amazon falan satıyor ama 2000€ gibi fiyata. Aynı fiyata bir mağaza da daha var. Güvenilir mi, taksit seçeneği var mı bilmiyorum. Orada yaşayan akrabalarınız satın alsın siz bütçe olunca öderseniz.( ısrar etmemim tek sebebi bu fiyata daha kalitelisi yok)

Amazon falan satıyor ama 2000€ gibi fiyata. Aynı fiyata bir mağaza da daha var. Güvenilir mi, taksit seçeneği var mı bilmiyorum. Orada yaşayan akrabalarınız satın alsın siz bütçe olunca öderseniz.( ısrar etmemim tek sebebi bu fiyata daha kalitelisi yok)

Vallahi bende bayıldım ürüne su yılbaşına gecesine kadar halletmeye çalışacağım çünkü gerçekten kaçmaz bir ürün en kötü direk alıp borç harç halletmek gibi gözüküyor maaş gününe daha olduğundan bir şey de yapamıyorum.

Vallahi bende bayıldım ürüne su yılbaşına gecesine kadar halletmeye çalışacağım çünkü gerçekten kaçmaz bir ürün en kötü direk alıp borç harç halletmek gibi gözüküyor maaş gününe daha olduğundan bir şey de yapamıyorum.

Umarım her şey istediğiniz gibi olur. Bir süredir forumdan arkadaş @Turker1907 aynı modeli kullanıyor. Size deneyimini aktarabilir.

Umarım her şey istediğiniz gibi olur. Bir süredir forumdan arkadaş @Turker1907 aynı modeli kullanıyor. Size deneyimini aktarabilir.

Bir 2 saattir falan aralıklarla almaya çalışıyorum sitede sorun var sanırsam kabul etmiyor kartı başka kartları da denedim internette baktım bayağı bir kişi de yaşıyormuş bakalım indirim bitmeden almaya çalışıyorum nasipte varsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı