Çöp bir ürün. 14 senedir Casper kullanmadım. Ama burada Thunderbolt isimli aynı kasa belki aynı model satışta. 4090 ürünleri bile var. İyi model değil. Yazılım sorunları, donanım, kasa kusurları fazla. Düşünmeye bile değmez.
Bir ürün var ama size tam uyar mı emin değilim. Kalitesini, tüm performansını ben biliyorum. Kardeşini 3 yıldan beri kullanıyorum. Garip şekilde bu ürün hem Rusya, hem ABD, hem Avrupa'da çok daha ucuz. Hem de satıcı Amazon. 4K OLED ekranlı bir mucize laptop. Tamamen metal kasa. Sadece ekranı için bile tercih edilir.
Avantajı
1: 4K OLED panel ile rakipsiz bir deneyim
2: Çok kaliteli kasa ve soğutma sistemi
3: 1'9 kg.
4: Fiyatına göre muhteşem donanımı
Ürünün göze batan eksiği
1: 60Hz panel. 4K çözünürlükte OLED panelde daha yüksek Hz ben görmedim. Aslında 60Hz fazlasıyla yeterli. Ben hiç sıkıntısını yaşamadım. IPS bir ekranda 160 Hz ile OLED bir panelde 60Hz çok farklı. Bunu anlatmam imkansız. Tecrübe etmeniz lazım. Hz kısmında pişman olmazsınız
2: Tamamen metal kasa olduğu için hızlı ısınıp hızlı soğuyacak
3: Biraz fan sesi.
4: Oyun bilgisayarı kategorisinde değil
5: Control Center yazılımı (aslında iyi yazılım ama alışmanız lazım)
6: RGB tuş yok. Tek renk. Malum içerik üretimi için tasarlanmış bir laptop
5731 zł = 48-49k₺ 1300-1350€
Türkiye de aynı model sadece vatan satıyor. 107k anlık 120k+
Avrupa en ucuz dönemi 1600€
İsterseniz iyi kötü tüm tecrübemi açıklayabilirim. Benimkinden 3 yıl sonra çıkmış model. Aşağı yukarı tüm performansını biliyorum. Bu ürünü düşünün
Amacınız AAA bir oyunda 4K çözünürlükte 40-60 FPS yeter derseniz bu çılgınca fiyata kaçmaz ürün.
Kendi oyun testlerim var. 11800H 3070 Max Q DDR4 ile.
İ9 incelemeler. İşlemci harici hiç fark yok.
Hardwareluxx hat das neue Gigabyte AERO 16 OLED BSF mit Core i9-13900H und RTX 4070 getestet.
www.hardwareluxx.de
Aynı i7 model
Стильный ноутбук в сравнительно тонком корпусе предназначен как для создателей контента, так и для геймеров. Его главная особенность — исключительный по качеству изображения OLED-экран с разрешением 3840 × 2400 пикселей и удобным соотношением сторон
3dnews.ru
Протестированный нами ноутбук есть воплощение всего лучшего из трех миров — мультимедиа, киберспорта и бизнеса. Это тонкое не слишком тяжелое устройство с соотношением сторон экрана 16:10 и средствами онлайн-связи и видеоконференций, способное 9,5 часов проработать от батарей с офисными...
www.ixbt.com
Çok fazla incelemesi var. Sizde göz atın. Baştan söyleyeyim bu oyun bilgisayarı değil. Ama her türlü işin içinden çıkacak kalitede ürün. Bunlar kendi ürünümde 4K oyun testi. Sadece oyun modu. Ve fanlar oyun modunda. Haliyle 4K kayıt sıcaklık ve işlemci frekansı değişiyor. Bu halde mükemmel değerler.