45.000 TL'ye iPhone 13 Pro Max alınır mı?

Asımus07

Femtopat
Daha fazla  
Letgo üzerinden yaşadığım yerde bulduğum bir cihaz var. 45.000 TL fiyata 13 Pro Max, pili 79.
Öncelikle bu fiyata değer mi? Ve pili orijinal Apple bataryası ile değiştirirsem kaça patlar ve nasıl değiştiririm?
Öğrenci olduğumdan dolayı bu telefon bana daha makul geldi. Tavsiyelere açığım.

5 yılı aşkın bir süredir A23 kullanıyorum. Hem değişiklik olsun hem de tavsiye eden vardı çevremden deneyeyim dedim farklı önerilere de açığım demiştim zaten.

5 yılı aşkın bir süredir A23 kullanıyorum. Hem değişiklik olsun hem de tavsiye eden vardı çevremden deneyeyim dedim farklı önerilere de açığım demiştim zaten.
Hocam bir öğrenci olarak bu değişikliği şuan yapmayınız. Bir çoğu o kadar parayı verdikten sonra ister istemez elindeki ürünü kötülemekten çekinir ve övme gereksinimi duyuyor. A36 alabilirsiniz bana kalırsa.

İlla iPhone olacak değil ise S25 almanızı öneririm ama illa iPhone ise 14 Pro daha mantıklı çünkü dediğiniz 13 Pro Max'in pil sağlığı çok düşük değmez.

A
Hocam bir öğrenci olarak bu değişikliği şuan yapmayınız. Bir çoğu o kadar parayı verdikten sonra ister istemez elindeki ürünü kötülemekten çekinir ve övme gereksinimi duyuyor. A36 alabilirsiniz bana kalırsa.

36 arkadaşta vardı.acaba iphone geçsem ne olur diye bir merak sardı ondan ikilemde kaldım.teşekkürler cevap için.

İlla iPhone olacak değil ise S25 almanızı öneririm ama illa iPhone ise 14 Pro daha mantıklı çünkü dediğiniz 13 Pro Max'in pil sağlığı çok düşük değmez.
tamam hocam sağolun cevaplara göre bir cihaz bakacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı