Merhaba arkadaşlar, 45.000 TL fiyatını aşmayacak şekilde kasa önerisi yapabilir misiniz? Mümkünse peşin fiyatına minimum 6 taksit yapılabilen sitelerden olabilirse güzel olur.
Hazır sistem mi yoksa parça halinde mi?
Hazır sistem hocam.
Hocam taksit seçeneği yok olsa gerçekten çok güzel sistem. Dediğim gibi bana minimum 6 taksit olacak şekilde satıcılar gerekiyor.BLADE-DUALRX9060XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 9060 XT 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi bu hazır sistemden önce anakarti bunu seçin ASUS Prime B650M-R RAM olarak klevv cras v RGB 32 GB toplam fiyatı 44.190TL
Hocam taksit seçeneği yok olsa gerçekten çok güzel sistem. Dediğim gibi bana minimum 6 taksit olacak şekilde satıcılar gerekiyor.
Ksitle geri odeyi
Vadesiz olmuyor diye biliyorum. Bir yakınım için gerekiyor fakat vade farksız maalesef.
Evet hepsiburada da mevcut istenilen taksit şeklinde fakat saçma sapan markalar kullanılıyor ve ddr4 sistem diziyorlar.O zaman bu fiyata çok zor diğerleri pahaliya satıyor.
O zaman bu fiyata çok zor diğerleri pahaliya satıyor.
Peki ayrı ayrı parça önerebilir misiniz bir şekilde bulmaya çalışırımO zaman bu fiyata çok zor diğerleri pahaliya satıyor.
Evet Hepsiburada'da mevcut istenilen taksit şeklinde fakat saçma sapan markalar kullanılıyor ve DDR4 sistem diziyorlar.
Evet Hepsiburada'da mevcut istenilen taksit şeklinde fakat saçma sapan markalar kullanılıyor ve DDR4 sistem diziyorlar.
Peki ayrı ayrı parça önerebilir misiniz bir şekilde bulmaya çalışırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.