45.000 TL'ye kadar hazır sistem önerisi

RAM'in CL değeri ne kadar düşükse o kadar iyidir. CL gecikmeyi ifade eder.
Anladım hocam ben tam tersi biliyordum.

DeepCool ve Patriot'u araştırdığımda genel olarak iyi yorumlar var ama SSD markası olan MLD için öyle değil. Sizce hangi SSD'yi seçmeliyim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-07-31-13-43-10-640_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-07-31-13-43-10-640_com.android.chrome.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Anladım hocam ben tam tersi biliyordum.

DeepCool ve Patriot'u araştırdığımda genel olarak iyi yorumlar var ama SSD markası olan MLD için öyle değil. Sizce hangi SSD'yi seçmeliyim?

Hocam bende MLD'nin aynı SSD'si var hazır sistemle aldım. Evet problemsiz çalışıyor ama ömrü kısa bence bilindik markalara yönelin çok fark yoksa.

Bence 7800x3D yapmayın hocam, ben de yakın zamanda topladım sistemi şu da olsun bu da olsun diyerek bütçemin biraz üzerine çıktım, maddi olarak kafam rahat etmiyor şu an. 7500F de işinizi görecektir 7500 lira vermeyin gerek yok.
7600 e göre daha performanslı değil mi 7800x3d rekabetçi oyunlar olsun veya render için aşırı değer fark yok mu

Render alınacaksa eğer 7800x3D alınması gelecek için de güzel bir yatırım olur fakat 7600 oyun için fazlasıyla yeterli, ekran kartını besleyecektir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam hem oyun hemde render ama baktığımda 7800x3D sanki aralarından en iyisi ama çokta fiyat farkı var 7900GRE ye 7600 giderse eğer bende daha sonra böyle bir sistem düşünüyorum hatta 7600x le fiyat farkı pek yoktu geçen özelleştirme de gördüm bir yerde

Technopat Haberler

Geri
Yukarı