45 bin TL hazır sistem önerisi

• Konuyu başlatan tap
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 952
Merhaba arkadaşlar konuyu yükseltiyorum tekrardan. Bütçemi 50 bin TL'ye çıkardım. Monitörle beraber öneri yapabilirseniz sevinirim. Biraz aciliyetim var en azından 1 ay içinde almalıyım.

Merhaba arkadaşlar konuyu yükseltiyorum tekrardan. Bütçemi 50 bin TL'ye çıkardım. Monitörle beraber öneri yapabilirseniz sevinirim. Biraz aciliyetim var en azından 1 ay içinde almalıyım.

Sistemde gerekirse islemciyi 7500f e veya 7600 e dusurup farkli bolumlerinden yukseltme yapabilirisiniz hocam. Butcenize gorede bu iki monitorden birini almaniz yeterli olacaktir.

Bu sistemde gayet guzel bu fiyat icin.

Son düzenleme:
Acelen yoksa toplama RTX 5070'i bekle 7500F ile kombinlersin. Şu an 4000 serisi kartlar aşırı pahalılaştı. 11.11 de 4070 Super+7500Fli sistemler 35kdan satıldı ve o zamanla bu zaman arasında dolar 1 TL artmış ama bu sistemin fiyatı dolar bazında 300 dolar artmış şu an alırsan ciddi şekilde kazıklanır satmak istediğin zaman ciddi zarara girersin. Bilgisayar almayı 1-2 aylığına bırakın. 5000 serisi önümüzdeki 2 senenin güncel ekran kartı serisidir gidip 2 yıllık 4000 serisine para harcamayın.

Acelen yoksa toplama RTX 5070'i bekle 7500F ile kombinlersin. Şu an 4000 serisi kartlar aşırı pahalılaştı. 11.11 de 4070 Super+7500fli sistemler 35kdan satıldı ve o zamanla bu zaman arasında dolar 1 TL artmış ama bu sistemin fiyatı dolar bazında 300 dolar artmış şu an alırsan ciddi şekilde kazıklanır satmak istediğin zaman ciddi zarara girersin. Bilgisayar almayı 1-2 aylığına bırakın. 5000 serisi önümüzdeki 2 senenin güncel ekran kartı serisidir gidip 2 yıllık 4000 serisine para harcamayın.

Merhaba, şubat sonuna kadar hazır sistemlerde görür müyüz 5070'i? Şubat ortası çıkacak deniyordu ama hazır sistemlere gelmesi ayrı mı sürer acaba.

Merhaba, şubat sonuna kadar hazır sistemlerde görür müyüz 5070'i? Şubat ortası çıkacak deniyordu ama hazır sistemlere gelmesi ayrı mı sürer acaba.

Hayır aynı gün ya da 2. günü hazır sistemler çıkar. 5070 Ti 20 şubat çıkacak. 5070 ile aynı gün çıkabilir ya da kısa gün aralarıyla da çıkabilir 5070.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı