45 bin TL sistem önerisi

promagistra

Femtopat
Daha fazla  
Taksit yapılacak o yüzden İtopya tarzı bir yerden hazır sistem olursa iyi olur. Bütçe 40-45 bin TL. Genel olarak oyun oynanacak.

Taksit yapılacak o yüzden İtopya tarzı bir yerden hazır sistem olursa iyi olur. Bütçe 40-45 bin TL. Genel olarak oyun oynanacak.
Hepsiburada sepet indirimini beklemelisiniz. 45 bin TL'ye vade farksız 10 taksitli GameGaraj Ryzen 5 7500F RTX 5060 Ti 16 GB sistem alabilirsiniz.

Taksit istiyor ve RTX 5060 Ti 16 GB çöp.
Hocam sanırım 8GB demek istedin. Gaming.gen'de taksitte var diye biliyorum bu arada.

Ama daha iyi seçenekler vardır senin önerdiğin sistem gibi. Bu arkadaşın attığı sistemde RAM çift slot, ileride 32GB yapmak istesek uğraştırır, diğer parçalarıda gözüm pek tutmadı.

Hepsiburada sepet indirimini beklemelisiniz. 45 bin TL'ye vade farksız 10 taksitli GameGaraj Ryzen 5 7500F RTX 5060 Ti 16 GB sistem alabilirsiniz.
Link atabilir misin yazdım ama bulamadım.

Gaming.gen'de taksitte var diye biliyorum bu arada.
Vade farksız yok.
Bunu geçenlerde 45.949 TL'e vade farksız 10 taksit yaptırarak aldırdım birisine. Yarın gelebilir. İndirim olacak o kesin.

@promagistra Çabuk bakın. Bu gece indirim gelecekmiş. Ben indirim başlayınca atarım ve sen sosyalde aktif ol.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Miie

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı