45 TL'ye satılan Comodo antivirüs sahte mi?

WrOwLed

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Geçen gunlerde Trendyol alışveriş sitesinden Comodo internet Security Pro lisansını neredeyse bedavaya 45 TL'ye aldım. Ucuz etin yahnisi yenmez dedim adam keyin ve CD'nin fotoğrafını yolladı. Son sürüm olmayabilir dedi ama dene dedi. Acaba bu işte bir hırsızlık vb olayı var mı? Aydınlatırsanız sevinirim, sizce denemeli miyim?

Ücretli olan Pro sürümünü almaya gerek yoktu. Premium'dan tek farkı canlı destek ve canlı destek sorununu çözemezse para ödülü. Zaten zararlı konusunda desteği bu platformdan alabilirdin.

Satıcı mevcut elindekini göndermiş sana. Sürüm fark etmez. Şayet başka bilgisayarda aktif olmadı ise daha önce lisansın çalışır.

Ücretli olan Pro sürümünü almaya gerek yoktu. Premium'dan tek farkı canlı destek ve canlı destek sorununu çözemezse para ödülü. Zaten zararlı konusunda desteği bu platformdan alabilirdin.

Satıcı mevcut elindekini göndermiş sana. Sürüm fark etmez. Şayet başka bilgisayarda aktif olmadı ise daha önce lisansın çalışır.
Hocam programın fiyatı 1200 TL internet security Trendyol da 45 TL eğer dediğin gibiyse kuruyorum bir problem olur mu veri çalma felan ?

Çalınma kişisel bilgilerimi Alma vb sorun olur mu

Sandbox falan bir şeyler olmasın.

Güncel yardımcı olur musunuz kurmayı düşünüyorum

Güncel

Arkadaşlar kuracağım yardımcı olursanız bekliyorum.

Direk kendi sitesinden giriyorsan key i sahte değildir.

Hocam keyi Trendyol'dan aldım bir satıcı çok fazla ürünü olmayan hatta hiç olmayan

Konu kapanabilir yenisini açtım eskiye düştü

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı