450-500 bin TL'ye araç tavsiyesi

ticketmykells

Hectopat
Merhaba, 450-500 bin civarına konforlu, ve yol tutuşu güzel bir araba istiyorum bir de otomatik. Acaba tavsiyeleriniz nelerdir?

Bu aralar kafamdan çıkmayan araba Alfa Romeo 159 JTD. Yolda ne zaman görsem, dönüp bir kez daha bakarım. Ama temizini bulmak çok zor imiş.

Arabaya sadece ben bineceğim.

Tavsiyelerinizi bekliyorum, iyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 450-500 bin civarına konforlu, ve yol tutuşu güzel bir araba istiyorum bir de otomatik. Acaba tavsiyeleriniz nelerdir?

Bu aralar kafamdan çıkmayan araba Alfa Romeo 159 JTD. Yolda ne zaman görsem, dönüp bir kez daha bakarım. Ama temizini bulmak çok zor imiş.

2001-4 kasa Passat 1.8 modellerine bakabilirsiniz. Temizini bulmak oldukça kolaydır, yolda bırakmaz, canavardır. Biraz daha genç arabası olsun derseniz de Polo’lara bakabilirsiniz.

Wolkvagen Polo 1.6 TDI 2011
Fiat Egea 1.3 Multijet 2018

Veya Araba modafiye etmekten anlıyorsanız ucuza sorunsuz temiz bir Şahin alıp, Zevkinize göre modafiye edebilirsiniz. Yapboz gibi araba zaten. Motor yerine adana dürüm koysanız çalışır.

(Kilometreleri ve Fiyatları değişebilir. 500.000 Bandında sarı sitede bunları buldum.)

Bu aralar kafamdan çıkmayan araba Alfa Romeo 159 jtd. Yolda ne zaman görsem, dönüp bir kez daha bakarım. Ama temizini bulmak çok zor imiş.

Tavsiyelerinizi bekliyorum, iyi sosyaller.

Chavrolet cruze bakardım bu fiyatlara değeri bilinmeyen araçtır parça konusuna gelecek olursak araç Opel'in astrası ile aynı platformda üretilmiş bu sebeple parça konusunda sorun yaşamıyorsunuz bu bütçeyle temiz 2011 2012 sedan makam aracı gibi bir araca binebilirsiniz alırken de dikkat edilmesi gerekenler var ilk öncelik motor iki farklı motor seçeneğimiz var biri 1.4t biride 1.6 motor tercihen 1.4t çünkü hem Turbo var hem de 1.6'dan iyi gidiyor ama bizde 1.6 sından vardı bu aracın oda bayağı iyiydi yani anlayacağınız imkan varsa 1.4t almak daha mantıklıdır diğer konu ise kronik sorun bu araçlarda orijinal sübap sorunlu alacağınız kişiye mutlaka sübap'ı hangi markayla değiştirip değiştirmediğini sorun çelik sübap takıldıysa sorun yoktur. Aracı aldığınız zaman geri satma konusuna gelelim orada da sorun yaşamazsınız bu aracı bilen kişiler kendi içinde piyasayı döndürüyor aracı satacağınız zaman ilana koyduğunuzda elinizde kalmaz son zamanlarda bilinirliği arttı aracın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video aracı en iyi anlatan video buyurun.

Wolkvagen polo 1.6 TDI 2011.
Fiat Egea 1.3 Multijet 2018.

Veya araba modifiye etmekten anlıyorsanız ucuza sorunsuz temiz bir şahin alıp, zevkinize göre modifiye edebilirsiniz. Yapboz gibi araba zaten. Motor yerine Adana dürüm koysanız çalışır.

(Kilometreleri ve fiyatları değişebilir. 500.000 bandında sarı sitede bunları buldum.)

Hocam teneke parcasi Egea'yi asla onermem daha yokuș çıkmıyor.

Bu aralar kafamdan çıkmayan araba Alfa Romeo 159 jtd. Yolda ne zaman görsem, dönüp bir kez daha bakarım. Ama temizini bulmak çok zor imiş.

Tavsiyelerinizi bekliyorum, iyi sosyaller.

Wolkvagen polo Chevrolet cruze Renault Clio.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı