450 bin sıralama ile hangi bölüm yazılır?

Sylesws

Hectopat
Yer
Türkiye
İstanbul'da oturuyorum buralarda bir üniversite olması önceliğimdir, onun dışında Ege ve Akdeniz tarafları düşünebilirim 2. olarak.
Yıllardır havacılığa çok büyük merakım var o yüzden hep pilotaj okumak istiyordum. Ama öyle bir sıralama yapamayacağım için Havacılık Yönetimi okumaya karar verdim. Ancak gördüğünüz gibi en kötü 300.000 civarı sıralama beklerken 451.687 sıralama geldi. TYT kısmı fena geçmedi ancak AYT kısmında normalde çoğu denemede son zamanlarda 25-30 net yaparken gerçek AYT'de baya batırmışım. Sizce şu an ne yapmalıyım asla bir sene daha çalışmak istemiyorum. AYT'yi sıfırdan bu seviyelere getirdim 12. sınıfta. Bu benim için aşırı zorlu, aşırı sıkıcı bir süreçti tekrar aynısını yaşamak istemiyorum. Ayrıca okulda olmadığı için hiç çalışacağımı sanmıyorum.

1753054149311.png

Havacılık Yönetimi bölümü isim olarak çok güzel duruyor ancak beklediğiniz gibi bir bölüm değil. İşletme bölümüne iki üç havacılık dersi eklenmiş hali gibi bir şey. Yani Uçak Teknikerliği gibi iyi iş imkanı olan bir bölüm değil tercih ederken bunu bilerek tercih edin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı