450 TL civarı kırmızı RGB'li klavye önerisi

Bütçe
450
Blue switch istemiyorum, çok sesli.

Önceki konuları okudugumda @TheEvolved bu klavyeyi kullaniyormuş ve aynı anda 19 tuşa basılabildiğini söylüyor hocam, emin misiniz?

Klavyeyi hala aktif olarak kullanıyorum. Malzeme kalitesi ortalama sayılır renk modu olarak sabit ve nefes alma verme modu var sadece. Kendim test ettim cidden 10'dan fazla tuşa basılabiliyor. Ayrıca şunu da belirtmeliyim ki bu bütçedeki mekanik klavyelerin switchleri aşırı dandik oluyor membran bu yönden daha uzun ömürlü.

Klavyeyi hala aktif olarak kullanıyorum. Malzeme kalitesi ortalama sayılır renk modu olarak sabit ve nefes alma verme modu var sadece. Kendim test ettim cidden 10'dan fazla tuşa basılabiliyor. Ayrıca şunu da belirtmeliyim ki bu bütçedeki mekanik klavyelerin switchleri aşırı dandik oluyor membran bu yönden daha uzun ömürlü.
Belli bir tuşa kadar izin veriyor. Anti-Ghosting özelliği tüm tuşlar için oluyor hocam. Bunuda hiçbir membranda göremezsiniz yapısı izin vermiyor, belki çok üst düzey olanlarında vardır o da belki.

Aliyorum o zaman, mouse olarak MSI GM08 var, onunda sadece nefes alması ve sabit renki var uyumlu olurlar.

Aynı marka değil.

Göz doktoruna gitmem lazım. Belli oldu.

Hocam tekrardan merhaba, nasip olur ise yakın zamanda klavyeyi alacağım. Klavye RGB mi Rainbow mu? Yani ışığı değişiyor mu yoksa sabit mi? Ürün ismine RGB yazılmış ama tüm resimlerinde Rainbow olarak paylaşılmış, o yüzden size sormak istedim.

Son düzenleme:
Göz doktoruna gitmem lazım. Belli oldu.

Hocam tekrardan merhaba, nasip olur ise yakın zamanda klavyeyi alacağım. Klavye RGB mi Rainbow mu? Yani ışığı değişiyor mu yoksa sabit mi? Ürün ismine RGB yazılmış ama tüm resimlerinde Rainbow olarak paylaşılmış, o yüzden size sormak istedim.

Rainbow hocam sabit mod ve nefes alma verme modu var sadece. Bu tür ucuz klavyelerde ne RGB oluyor ne de driver. Tak çalıştır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı