F310 diyecekler belki ama ona para verme oynarken zevk vermez tetik tuşları çok sert uzun kullanımda elini ağrıtır. Bu fiyata en iyisi bence çakma DS4'dür kendimde kullanıyorum şarjı biraz hızlı bitiyor onun dışında orijinalinden çok da bi farkı yok kullanımı da gayet rahat.Merhaba GeForce nowda kullanmak için gamepad alacağım. Acaba ne almayın? Öneriniz nedir? Bütçe 500 TL.
Hocam yanlız orda geforce now için diye belirttimKimse bu bütçeye arkasında durabileceği gamepad öneremez. Ucuz yollu bir gamepad alın X360CE ile uyumlu hale getirip kullanırsanız.
F310 diyecekler belki ama ona para verme oynarken zevk vermez tetik tuşları çok sert uzun kullanımda elini ağrıtır. Bu fiyata en iyisi bence çakma DS4'dür kendimde kullanıyorum şarjı biraz hızlı bitiyor onun dışında orijinalinden çok da bir farkı yok kullanımı da gayet rahat.
Ben replika PS4 kolu aldım ve şu an çok memnunum. İleride ne olacağı belli olmaz ama.
Evet. Ben de böyle bir şey almıştım 500 TL'ye.DualShock 4 mü?
https://www.hepsiburada.com/sarftec...s4-oyun-kolu-p-HBCV00000TKQ8L?magaza=Sarftech bu nasıl hocam.
Sizde mi Geforce nowds kullanıyorsunuz yoksa normal pcde miEvet. Ben de böyle bir şey almıştım 500 TL'ye.
Hem GeForce Now için hem de normal pc'de oynuyorum.Sizde mi Geforce nowds kullanıyorsunuz yoksa normal pcde mi
Hem GeForce NOW için hem de normal PC'de oynuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.