450 TL GeForce NOW için gamepad önerisi

okodingi

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba GeForce nowda kullanmak için gamepad alacağım. Acaba ne almayın? Öneriniz nedir? Bütçe 500 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimse bu bütçeye arkasında durabileceği gamepad öneremez. Ucuz yollu bir gamepad alın X360CE ile uyumlu hale getirip kullanırsanız.

Merhaba GeForce nowda kullanmak için gamepad alacağım. Acaba ne almayın? Öneriniz nedir? Bütçe 500 TL.
F310 diyecekler belki ama ona para verme oynarken zevk vermez tetik tuşları çok sert uzun kullanımda elini ağrıtır. Bu fiyata en iyisi bence çakma DS4'dür kendimde kullanıyorum şarjı biraz hızlı bitiyor onun dışında orijinalinden çok da bi farkı yok kullanımı da gayet rahat.

Kimse bu bütçeye arkasında durabileceği gamepad öneremez. Ucuz yollu bir gamepad alın X360CE ile uyumlu hale getirip kullanırsanız.
Hocam yanlız orda geforce now için diye belirttim

F310 diyecekler belki ama ona para verme oynarken zevk vermez tetik tuşları çok sert uzun kullanımda elini ağrıtır. Bu fiyata en iyisi bence çakma DS4'dür kendimde kullanıyorum şarjı biraz hızlı bitiyor onun dışında orijinalinden çok da bir farkı yok kullanımı da gayet rahat.

Bilemiyorum daha önce bir gamepad aldım ama sağ analog sorunu çıkardı PC'de normal çalışıyordugedoece nowda çapraz.

Ben replika PS4 kolu aldım ve şu an çok memnunum. İleride ne olacağı belli olmaz ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı