Mesela GTX 1050 Ti ile CS:GO oynuyorsun ve DSR açmak istedin. Bunu DVI ile de yapabilirsin ama HDMI ile DVI arasında çok az bile olsa DSR'da fark ortaya çıkıyor. Güncele topla gel, düz gel, gel gel gel hoooop.
Yineden DVI o kadar alınmaz bir şey değil. Israrcı olup DVI almak istiyorum dersen çokta karşı çıkmak. Sonuçta TN, IPS farkı değil.
Kan beynime sıçradı! Ne diyorsun? DisplayPort'da HDMI'ın gelişmişi. Oda vidasız! HDMI kablosu hiç kullanmadın mı? Gayet sağlam oturuyor kablo oynamıyor, ki oynasa ne olur, ne kadar oynayacak? Çok sinirlendim ve çok komik! Dilediğini al bence, karşı çıkmıyorum ve açıklamaya gerek yok sanırım.@GCN
Komik mi gelir acaba? Yaşımızdan dolayı mı? VGA'ya alıştık vidalı yıllarca.
HDMI kablosu vidasız olduğunu için sallanırmış gibi geliyor..
Tekme kısmı hoşuma gitti.Çok kaliteli 2.000 liralık 1ms 75Hz TN panel monitörün yanına 4-5ms 60Hz 1.000 liralık IPS yada Quantum Dot panel monitör koyalım. Aynı görüntüleri yan yana izleyin, eğer TN panelli monitöre tekme atmazsanız adam değilim.
Kablo merdiven altı olmasın yeter. Bende HDMI ile hafif bulanıklık ile karşılaştım, ne yaptıysam olmadı. Görüntü nette değil bulanıkta değil, acayip bir şeydi gözüm şaşı oluyordu. Bakkal bilgisayarcıdan 3 farklı kablo denedin birinde görüntü düzgün geliyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.