450 TL Monitör Önerisi

Mesela GTX 1050 Ti ile CS:GO oynuyorsun ve DSR açmak istedin. Bunu DVI ile de yapabilirsin ama HDMI ile DVI arasında çok az bile olsa DSR'da fark ortaya çıkıyor. Güncele gel, topla gel, düz gel, gel gel gel hoooop. :D

Yinede DVI o kadar alınmaz bir şey değil. Israrcı olup DVI almak istiyorum dersen çokta karşı çıkmam. Sonuçta TN, IPS farkı değil.

Mesela GTX 1050 Ti ile CS:GO oynuyorsun ve DSR açmak istedin. Bunu DVI ile de yapabilirsin ama HDMI ile DVI arasında çok az bile olsa DSR'da fark ortaya çıkıyor. Güncele topla gel, düz gel, gel gel gel hoooop. :D

Yineden DVI o kadar alınmaz bir şey değil. Israrcı olup DVI almak istiyorum dersen çokta karşı çıkmak. Sonuçta TN, IPS farkı değil.

@GCN

Komik mi gelir acaba? Yaşımızdan dolayı mı? VGA'ya alıştık vidalı yıllarca.
HDMI kablosu vidasız olduğunu için sallanırmış gibi geliyor..

@GCN

Komik mi gelir acaba? Yaşımızdan dolayı mı? VGA'ya alıştık vidalı yıllarca.
HDMI kablosu vidasız olduğunu için sallanırmış gibi geliyor..
Kan beynime sıçradı! Ne diyorsun? DisplayPort'da HDMI'ın gelişmişi. Oda vidasız! HDMI kablosu hiç kullanmadın mı? Gayet sağlam oturuyor kablo oynamıyor, ki oynasa ne olur, ne kadar oynayacak? Çok sinirlendim ve çok komik! Dilediğini al bence, karşı çıkmıyorum ve açıklamaya gerek yok sanırım.

Baştan söyleseydin, hiç yormazdım kendimi!

Kızma bana @GCN hemen bak şakayla karışık bişeyler bunlar.
Bak 1-2 bişey daha buldum.

asddsa.PNG
asddsa2.PNG

+ olarak sanırım Benq GW2270H ekranda ses çıkışı yok. HDMI özelliği olarak.

Bütün bunların üzerine de bir yorumunu almayı çok isterim.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Kablo merdiven altı olmasın yeter. Bende HDMI ile hafif bulanıklık ile karşılaştım, ne yaptıysam olmadı. Görüntü nette değil bulanıkta değil, acayip bir şeydi gözüm şaşı oluyordu. Bakkal bilgisayarcıdan 3 farklı kablo denedin birinde görüntü düzgün geliyordu.

Kablo merdiven altı olmasın yeter. Bende HDMI ile hafif bulanıklık ile karşılaştım, ne yaptıysam olmadı. Görüntü nette değil bulanıkta değil, acayip bir şeydi gözüm şaşı oluyordu. Bakkal bilgisayarcıdan 3 farklı kablo denedin birinde görüntü düzgün geliyordu.

@GCN

Ben HDMI'da karar kıldım. Etkin büyük. Teşekkür ederim.
Benim de şaşı olmamam için güzel bir HDMI kablosu önerir misin?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı