Araseksi
Hectopat
Hocam Marka İyi Bir Markamı Pek Bilmiyorum Ama Adı Everest-Game Booster Gibi İsimlere Yakın
High Power kaliteli markadır Game booster gibi markalarla karıştırmayın
Hocam Marka İyi Bir Markamı Pek Bilmiyorum Ama Adı Everest-Game Booster Gibi İsimlere Yakın
Buda alınabilir.Geçen ay bunu aldım şuan kullanıyorum bir sıkıntısı yok. Ekran kartına giden güç kablosu diğer markaların 500W PSU'larına nazaran daha yüksek olduğu için sistem yükseltmek için bir tık önde. PFC özellikli 80+ Bronze.
![]()
High Power 500W 80+ ECO Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Eco 500W 85+ Bronze 38A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 500W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 500W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce GTX 1070Ti gibi yeni nesil ekran kartları ve Intel/AMD...www.teknobiyotik.com
Bilgisayar için anakart haricinde ne kadar bütçen var bu arada?Sanırım @Metehan Berk Asıcı atığı sharkonu alacağım
İç yapısı sebebiyle kötü bir ürün. Önermem. Uzak durun.Sanırım @Metehan Berk Asıcı atığı sharkonu alacağım.
Sanırım @Metehan Berk Asıcı atığı sharkonu alacağım
peki 500w sini alsam 600w ile aralarında Watt hariç Bir Fark varmıdırİç yapısı sebebiyle kötü bir ürün. Önermem. Uzak durun.
Peki 500W'sini alsam 600W ile aralarında Watt hariç Bir Fark var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.