450 TL Tenkeyless Klavye Önerisi

Makaleler
10
Yer
Muğla
Daha fazla  
Profil Kapağı
1526212193
Maksimum 450 TL'ye tenkeyless klavye arıyorum. Aklımda Corsair K63 var. Büyük ihtimalle onu alacağım ama yinede bir sormak istedim. Bu arada switchi Cherry MX Red olursa daha iyi olur. Bunun dışında Amazon'dan veya Türkiye'den olması fark etmez. İngilizce veya Türkçe layout olması ya da büyük enter olması çok fark oluşturmuyor ama eğer varsa büyük enter tercihimdir.
Bu arada Corsair K63: Amazon.com: Corsair Gaming K63 Compact Mechanical Keyboard, Backlit Red LED, Cherry MX Red, Black (CH-9115020-NA): Computers & Accessories

Seçtiğiniz klavye gayet güzel. Medya tuşlarına da sahip ancak yalnızca kırmızı aydınlatmalı. Büyük Enter olması için UK veya TR Layout olmalı. US Layout'larda Enter tuşu küçük oluyor.

Masterkeys Pro S var o fiyata Tenkeyless. Cherry MX Blue, Brown ve Red versiyonları var. Aynı zamanda RGB aydınlatmalı. Ancak medya tuşları yok. Medya tuşu yerine RGB olması daha hoş olabilir.

Maksimum 450 TL'ye tenkeyless klavye arıyorum. Aklımda Corsair K63 var. Büyük ihtimalle onu alacağım ama yinede bir sormak istedim. Bu arada switchi Cherry MX Red olursa daha iyi olur. Bunun dışında Amazon'dan veya Türkiye'den olması fark etmez. İngilizce veya Türkçe layout olması ya da büyük enter olması çok fark oluşturmuyor ama eğer varsa büyük enter tercihimdir.
Bu arada Corsair K63: Amazon.com: Corsair Gaming K63 Compact Mechanical Keyboard, Backlit Red LED, Cherry MX Red, Black (CH-9115020-NA): Computers & Accessories

MErhaba,
Masterkeys PRO S inceleyebilirsiniz.
Cooler Master MasterKeys Pro S RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi - Cherry MX Brown UK

Razer Blackwidow Tournament Edition V2'yi duyurdu onu beklemeyi düşünüyorum. Yellow switchleri hoşuma gitti. Sanırım biraz daha bekleyeceğim çünkü ben bu kadar fazla şey duyurulacağını düşünmemiştim. Biraz bekleyeceğim sanırım. Ama Pro S'in Red switchli versiyonunu bulamadım. Bulduklarımda fazla pahalıydı.

Corsair ya da Cooler Master'dan vazgeçip de Razer almak kadar yanlış bir hareket olamaz. Kalitesiz anahtarlar hepsi. Keza malzeme kaliteleri de aynı seviyede değil rakipleri ile.
Mouse ve mousepad için aynı şeyleri söyleyemem ama kendi ürettikleri switchler çok mu kalitesiz? Ben gidip Blackwidow Chroma V2'nin yellow switchli versiyonunu denedim ve çok sevdim. Nesi var ki?

Kailh markası anahtarları üretiyor. Ki bu marka Cherry'nin kalitesiz versiyonu. Motospeed gibi markaların klavyelerin kullandığı anahtarlar ile aynı kalitede. Keza onların fiyatları 200 TL civarında iken, Razer bir tane 10 dolarlık aydınlatma ile süsleyip 500 - 600 TL'ye satıyor. Bir tek Deathadder Chroma modelini beğeniyorum Razer'ın. Kulaklıkları da üst seviyelerde iyi. Orada da çok fazla ürün var zaten.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı