4500-4750 TL civarında toplama sistem önerisi

Bütçe
4500-4750

Hümiyettin

Hectopat
Katılım
17 Haziran 2014
Mesajlar
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
20 Nisan'da PC toplamaya karar vermiştim ve uzun süredir PC tarafından bayağı bir uzağım. Hal böyle olunca da şu an pek bir bilgim yok açıkcası. PC toplamaya çalıştım ancak Teknobiyotik, Vatan, İtopya vs. gibi sitelerde hazır sistemler parça parça toplamaktan daha uyguna geliyor anca bu seferde PSU kalitesiz oluyor, ekran kartı sevmediğim güvenmediğim marka oluyor vs. soğutma problemli olabiliyor. RAM markası vs. pek duyduğum ve güvendiğim markalar olmuyor. Çıkmaza düştüm. 20 Nisan'dan bu yana ortalama 300-350 TL'ye yakın bir fiyat artışları söz konusu gerçekten yanlış zamana denk geldiğimi düşünüyorum ama her geçen gün fiyatlar daha da artıyor.

Kısaca özet geçmek gerekirse elimde 120GB notebook ta kullandığım SSD var, şu an için SSD ve HDD ihtiyacım yok. Bütçem 4500 Max 4750 civarı ancak SSD ve HDD olmadan sistem toplamaya çalışınca hazır sistemlerle aynı fiyata denk geliyor neredeyse.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı