4500-5000 TL akıllı telefon önerisi

hsynrknz

Kilopat
Katılım
8 Ekim 2015
Mesajlar
37
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Emektar, yıllara meydan okuyan ve hala başarılı bir şekilde çalışan S3 değiştirme zamanı geldi. 2 aydır telefonları inceliyorum
S10e'de karar kıldım gibi. Aşırı büyük değil ve cepte taşımak için falan ideal gibi ama batarya konusunda emin olamıyorum. Telefonda PUBG tarzı oyun falan oynama niyetim yok, sosyal medya ile aram yok. Genel olarak telefonda Light Movel ve Manga okuyorum fırsat buldukça Youtube video izliyorum. Değiştirirsem belki RPG oyunlar ile ilgilenebilirim ama onlar ne kadar sistem kullanır pek de fikrim yok. Sonuç olarak S10e ile alakalı -/+ fikirleriniz ya da başka telefon önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim (Apple telefonlar ile ilgilenmiyorum).
 
S9 kullan birisi olarak Samsung un son yıllarda çıkardığı telefonlardan memnunum S10 sizi üzmez ve uzun yıllar götürür onun dışında eğer yurtdışından alma şansınız varsa Oneplus 7 Pro ya bir bakın derim kullananlar çok övmüş.
 
S10e aldım, mediamarkt'a 5000 bin idi benim eski s3'ü 800 saydılar kırık falan yok diye sonuç olarak 4 bin 200 liraya almış olduk.
2. günü bugün, muhteşem ses ve ekran kalitesi var, kameraları yeterli buldum , şarj olarak bugün sabahtan akşama kadar yüzde 50 kullandım, işler yoğun sayılırdı pek fazla kullanamadım ama aşırı kullananlar ve oyun oynayanlar günü çıkaramayabilir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı