4500-5000 TL Bütçe ile Sistem Toplama

ertunga

Hectopat
Katılım
25 Şubat 2015
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar;

Sabah uyandım ve uzun zamandır beklediğim ödemenin gerçekleştiğini gördüm. Şu an inanılmaz sevinçliyim ve direkt olarak yeni sistem toplama işine koyulmak istedim. Bütçem 4500-5000 TL arası. Oyun temalı bir PC toplamak istiyorum. Benim almayı ya da toplamayı düşündüğüm sistem bu şekilde. Sizlerinde fikirlerini almak istedim. Herkese iyi günler.
5000.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O.C atılmayan bir işlemci için Z anakart kullanmışsın. Anakartını H170 bir model ile değiştir. RAM frekansının oyuna APU sistemler hariç bir etkisi neredeyse hiç ama hiç yok. Belki 1-2 FPS. Bellekleri 2133 veya 2400 MHz'e düşür. Bu sisteme 600 watt PSU'lu bir kasa yetecektir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı