4500-5000TL sistem toplama

1660 Super'i sığdırmak için kasadan kıstım biraz, mümkünse Aerocool Ore Saturn + High Power 500W PSU alın. Veya dediğim kombinasyonu yapıp SSD'yi 240GB alın, size kalmış.

İşlemci: R5 2600.
Ekran kartı: RX 580.
Anakart: B450M S2H (Gigabyte)
RAM: 8 GB CL16 3000MHz
PSU: 600W 80+
Kasa: Sana kalmış.
SSD: 480 GB.
Markalar sana kalmış ama ssd tarafında PATRİOT BURST, APACER PANTHER, KİNGSTON A400 gibi ssdleri tercih edebilirsin.
Aşırı dengesiz bir sistem. 8GB RAM, RX 580, 2600 işlemci...
PSU sorunlu. SSD hakkında bir fikrim yok. Ve İtopya asla önermem.

Bu arada konuyu sistem toplamak için mi açtınız, hitap tartışması yapmak için mi?

Son düzenleme:
Aşırı dengesiz bir sistem. 8 GB RAM, RX 580, 2600 işlemci...

PSU sorunlu. SSD hakkında bir fikrim yok. Ve İtopya asla önermem.

Bu arada konuyu sistem toplamak için mi açtınız, hitap tartışması yapmak için mi?

Neden İtopya'ya güvenmezsiniz? Bunu açıklarsanız sevinirim ve kendileri hitap kavgasına girdi.

Neden İtopya'ya güvenmezsiniz? Bunu açıklarsanız sevinirim ve kendileri hitap kavgasına girdi.
Kargoya vermeyip onlarca gün bekletebiliyor. Sorunlu ürünler gönderebiliyor. İade sorunları yaşanabiliyor. Bu forumda yasaklanması bile tartışıldı. Ayrıca arkadaşın İtopya'dan attığı sistem benim attığımdan kötü. Emin, kararlı konuşacağım. Üste çıkmak gibi olmasın ama bu konuda atılan sistemlerden en iyisi şüphesiz benim. Hiçbir sorunlu parça koymadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı