Teknobiyotik sistemleri olmasın lütfen. Maksimum 5000 TL olsun. Şimdiden teşekkürler.
Kral Teknobiyotik'te bir sıkıntı mı var bende oradan almayı düşünüyorumda bir sorun varsa söyle bilelim.
Aşırı dengesiz bir sistem. 8GB RAM, RX 580, 2600 işlemci...İşlemci: R5 2600.
Ekran kartı: RX 580.
Anakart: B450M S2H (Gigabyte)
RAM: 8 GB CL16 3000MHz
PSU: 600W 80+
Kasa: Sana kalmış.
SSD: 480 GB.
Markalar sana kalmış ama ssd tarafında PATRİOT BURST, APACER PANTHER, KİNGSTON A400 gibi ssdleri tercih edebilirsin.
PSU sorunlu. SSD hakkında bir fikrim yok. Ve İtopya asla önermem.TEKNOQUEEN/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA bunu buldum
1 TB HDD'de seçtim 5200 oluyor artık kumbaramdan para alırırım.
Aşırı dengesiz bir sistem. 8 GB RAM, RX 580, 2600 işlemci...
PSU sorunlu. SSD hakkında bir fikrim yok. Ve İtopya asla önermem.
Bu arada konuyu sistem toplamak için mi açtınız, hitap tartışması yapmak için mi?
Kargoya vermeyip onlarca gün bekletebiliyor. Sorunlu ürünler gönderebiliyor. İade sorunları yaşanabiliyor. Bu forumda yasaklanması bile tartışıldı. Ayrıca arkadaşın İtopya'dan attığı sistem benim attığımdan kötü. Emin, kararlı konuşacağım. Üste çıkmak gibi olmasın ama bu konuda atılan sistemlerden en iyisi şüphesiz benim. Hiçbir sorunlu parça koymadım.Neden İtopya'ya güvenmezsiniz? Bunu açıklarsanız sevinirim ve kendileri hitap kavgasına girdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.