4500-5000TL sistem toplama

PSU berbet böyle mi sistem toplanır! PSU kaliteli olmazsa sistem her an patlayabilir.
Ha bu arada koyduğun parçalara dikkat et anakart ve ekran kartının stoğu tükenmiş.
İçinde Dark değil, Aerocool VX Plus PSU var 🤣 Okuma yazma bilmediğinin bir kanıtı daha. Diğer mağazalarda fiyatları aynı, A mağazasında bittiyse B mağazasından alır. Bahane üretiyorsun, uzatma bence. İlk kez bu kadar inatçı birine rastladım.

Yapsa söylerdi, emin ol. RX 580'e ne demeli? 8GB RAM'e ne demeli peki? İşlemcine mi sığınıyorsun?
RX 580 bazı oyunlarda gtx 1660s'yi 1, 2 fps geçtiği görülüyor.
Onun dışında hangi oyun türü oynanacağına bağlı.
RX 580'in veriyolu daha büyük olduğu için her zaman 1660s'nin ensesinde olur.

@imp38 Bak bu birinci bomba, geliyor bak. Tuuut!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bak bu da ikinci bomba, tuuut!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

25 FPS civarı fark var RX 580 ve 1660S arasında. Adam karşılaştırmaya utanır ya. 3300X ve 2600 arasında da böyle bir fark var.

İçinde Dark değil, Aerocool VX Plus PSU var 🤣 Okuma yazma bilmediğinin bir kanıtı daha. Diğer mağazalarda fiyatları aynı, A mağazasında bittiyse B mağazasından alır. Bahane üretiyorsun, uzatma bence. İlk kez bu kadar inatçı birine rastladım.
1.'si fiyat değişir. Al birde öyle topla sistemi.
2.'si 500w PSU yeterli olmayacaktır. İleride yükseltme yaparsa yetmez. Şimdi bile zar zor yeter.

Düşünülebilir:)

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200727-173459_Chrome.jpg
    Screenshot_20200727-173459_Chrome.jpg
    106,1 KB · Görüntüleme: 56
Benim öneriler genelde bundan daha iyisi var şeklinde olmayan öneriler. Amacım öneri sayısını artırıp kişinin doğru karar verdiğini ona en iyi şekilde hissettirmek. 1660 Super varken 1650 Super almak olmaz zaten :) ekran kartı sistemdeki en pahalı olanı. Bazı şeylerden kısarsin ileride eksiklikleri tamamlarsın.

@imp38 bak bu birinci bomba, geliyor bak. Tuuut!

Bak bu da ikinci bomba, tuuut!

25 FPS civarı fark var RX 580 ve 1660S arasında. Adam karşılaştırmaya utanır ya. 3300X ve 2600 arasında da böyle bir fark var.

Hocam topladığınız sisteminizdeki ekran kartını MSI Gaming X ve 1 TB HDD eklemeyi planlıyorum topladığınız sistem çok güzel elinize sağlık.

1660 Super'i sığdırmak için kasadan kıstım biraz, mümkünse Aerocool ore saturn + High Power 500W PSU alın. Veya dediğim kombinasyonu yapıp SSD'yi 240GB alın, size kalmış.

Bütçe arttırılıp kasa ve güç kaynağı daha iyi bir modelle değiştirilmeli.

1660 Super'i sığdırmak için kasadan kıstım biraz, mümkünse Aerocool ore saturn + High Power 500W PSU alın. Veya dediğim kombinasyonu yapıp SSD'yi 240GB alın, size kalmış.

Kasa ve güç kaynağı pek umut vermiyor. Kasanın malzeme kalitesi göz korkutuyor.
Bütçe zorlanıp.
.

Veya High Power 500w ve Zalman i3 Edge alınmalı. Onun dışında sistem her zamanki gibi güzel.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı