4500-5000TL sistem toplama

Bütçe arttırılıp kasa ve güç kaynağı daha iyi bir modelle değiştirilmeli.

Kasa ve güç kaynağı pek umut vermiyor. Kasanın malzeme kalitesi göz korkutuyor.
Bütçe zorlanıp.
.

Veya High Power 500w ve Zalman i3 Edge alınmalı. Onun dışında sistem her zamanki gibi güzel.
Hocam bu konuda 2. kez belirtiyorum. İçinde Dark PSU yok. Aerocool VX Plus 500W var.

5000 lira bandında 1660S ve RX 5600XT dışı ekran kartı söyleyen adamdan kaçmak lazım...

Arkadaş 600W 80+ yazmış bırakmış sizin PSU'ya laf atıyor.

Alın size 600W 80+ sertifikalı bir C4.

1595861916787.png

5000 lira bandında 1660S ve RX 5600XT dışı ekran kartı söyleyen adamdan kaçmak lazım...

Arkadaş 600W 80+ yazmış bırakmış sizin PSU'ya laf atıyor.

Alın size 600W 80+ sertifikalı bir C4.

Eki Görüntüle 625389

İsterseniz fotonun en altındaki yoruma bakın Rampage PSU'lar hiç iyi değil alınmaz olan PSU'lardan.

Kasa zaten kötü güç kaynağı da iyi bir model değil. High Power 500W ve Zalman i3 Edge tercih edilmeli.
Kasanın malzeme kalitesi orta seviye. Sirkülasyonu tatmin edebilecek derecede. VX Plus gayet iyi bir model, attığınız High Power PSU ile verimlilik sertifikası hariç hiç bir fark yok. Aerocool'un bir tık daha iyi olduğunu savunanlar bile var.
Zalman i3 ve High Power 500W kombinasyonu evet çok daha güzel olacaktır fakat 200TL oynuyor. Konu sahibi çıkabilirse ben de tavsiye ederim. Zalman N2 de olur.

Kasanın malzeme kalitesi orta seviye. Sirkülasyonu tatmin edebilecek derecede. VX Plus gayet iyi bir model, attığınız High Power PSU ile verimlilik sertifikası hariç hiçbir fark yok. Aerocool'un bir tık daha iyi olduğunu savunanlar bile var.
Zalman i3 ve High Power 500W kombinasyonu evet çok daha güzel olacaktır fakat 200TL oynuyor. Konu sahibi çıkabilirse ben de tavsiye ederim. Zalman n2'de olur.

VX500'un High Power ecodan iyi olmasına imkan yok. Sistem sahibi bütçeyi artırıp dediklerimi almalı.

Markacılık yapıyorsunuz gibi geldi bana. İki PSU'da da hiçbir sorun yaşamaz.
Kasanız da mesh panel olmadığı sürece alınmaz bence. Cam panel versiyonları yani.

Açıkçası Aerocool VX serisinin High Power eco veya Corsair vs karşısında şansı olduğunu düşünmüyorum. Neyse konuyu uzatmamıza gerek yok. Iyi günler dilerim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı