4500-5000TL sistem toplama

Hocam bu konuda 2. kez belirtiyorum. İçinde Dark PSU yok. Aerocool VX Plus 500W var.

İsterseniz fotonun en altındaki yoruma bakın Rampage PSU'lar hiç iyi değil alınmaz olan PSU'lardan.

Kasa zaten kötü güç kaynağı da iyi bir model değil. High Power 500W ve Zalman i3 Edge tercih edilmeli.
Kasanın malzeme kalitesi orta seviye. Sirkülasyonu tatmin edebilecek derecede. VX Plus gayet iyi bir model, attığınız High Power PSU ile verimlilik sertifikası hariç hiç bir fark yok. Aerocool'un bir tık daha iyi olduğunu savunanlar bile var.
Zalman i3 ve High Power 500W kombinasyonu evet çok daha güzel olacaktır fakat 200TL oynuyor. Konu sahibi çıkabilirse ben de tavsiye ederim. Zalman N2 de olur.

VX500'un High Power ecodan iyi olmasına imkan yok. Sistem sahibi bütçeyi artırıp dediklerimi almalı.

Markacılık yapıyorsunuz gibi geldi bana. İki PSU'da da hiçbir sorun yaşamaz.
Kasanız da mesh panel olmadığı sürece alınmaz bence. Cam panel versiyonları yani.

Açıkçası Aerocool VX serisinin High Power eco veya Corsair vs karşısında şansı olduğunu düşünmüyorum. Neyse konuyu uzatmamıza gerek yok. Iyi günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…