Monster'da 5200TL'ye i7 9750H ve GTX 1050 gördüm o nasıldır sonuçta aşırı yüksek oyunlar oynamıyorum ama siz daha iyi bilirsiniz ilerde nolacağı belli değil.
Yanlış modele bakmışsın sanırım. Ürünün sonundaki kodu aratıp bakabilirsiniz. TN ve IPS farklı ekranlardır. Youtube üzerinde çeşitli karşılaştırma videoları var fikir sahibi olabilirsiniz.
Ofis, ev ve eğlence amaçlı Chromebook'lar, dizüstü bilgisayarlar, monitörler, masaüstü bilgisayarlar ve projektörler arasından en yeni Acer ürünlerini satın alın.
Yanlış modele bakmışsın sanırım. Ürünün sonundaki kodu aratıp bakabilirsiniz. TN ve IPS farklı ekranlardır. YouTube üzerinde çeşitli karşılaştırma videoları var fikir sahibi olabilirsiniz.
Ofis, ev ve eğlence amaçlı Chromebook'lar, dizüstü bilgisayarlar, monitörler, masaüstü bilgisayarlar ve projektörler arasından en yeni Acer ürünlerini satın alın.
Tamam işte hocam özellikler kısmında IPS ekran yazıyor. Ben mi yanlış görüyorum yoksa.
Arkadaşlar Casper Gaming laptop aldım fakat GTX 1050 olanı aldım fazla para vermek istemedim fazla grafik isteyen oyun oynamıyordum zaten. Kargo bana ulaşınca içeriği ve oyun testleri gibi testlerini sizlerle paylaşacağım.