4500 Liraya i5 4690K ve GTX 980 Ti Tabanlı Sistem Toplama

Bir sıkıntısı yok. 2004 yılından beri piyasadalar. Sadecenotebook adlı sitede onlara ait. Alışveriş yapan çok kişi var bende dahil. Kendim bir sıkıntı yaşamadım açıkçası.

Böyle bir fiyat farkı olabilir mi?

sistem toplakma 2.png

sistem toplama1.png

(Parçalar birebir değil, kapasite/özellik olarak aynısını seçtim. Asıl alacaklarım Sinerji'de olanlar..)

Son düzenleyen: Moderatör:
Tuhaf olan ne? Sanırım siz benim Vatan hakkında olan görüşlerimi okumadınız. Bakın Vatan'a şöyle derler bizim oralarda. Vatan: Kazık Atan!. Malı 1 liraya al 5 liraya sat normalde 3 lira olan malı 3 liraya indirince indirim de. Şerefsizlik değilde ne bu? Sinerji ise adam gibi Malı 1 liraya alıp 3 liraya satıyor. 2 lira kar ediyor. Vatan gibi paranıza bakmıyor.

Tuhaf olan ne? Sanırım siz benim Vatan hakkında olan görüşlerimi okumadınız. Bakın Vatan'a şöyle derler bizim oralarda. Vatan: Kazık Atan!. Malı 1 liraya al 5 liraya sat normalde 3 lira olan malı 3 liraya indirince indirim de. Şerefsizlik değilde ne bu? Sinerji ise adam gibi Malı 1 liraya alıp 3 liraya satıyor. 2 lira kar ediyor. Vatan gibi paranıza bakmıyor.

Yok hayır.. Okudum okudum.. Sadece şaşkınlıklar içerisindeyim. Amazon.com'dan aldığım fiyata geliyor Sinerjiden aldığım zaman. Bu vakte kadar kazıklanıyormuşsuz demek ki!

Yok hayır.. Okudum okudum.. Sadece şaşkınlıklar içerisindeyim. Amazon.com'dan aldığım fiyata geliyor Sinerjiden aldığım zaman. Bu vakte kadar kazıklanıyormuşsuz demek ki!
Şöyle diyeyim. Sinerji kötü değildir ama bir İnventus ilgisi beklemeyin. Sıkıntı çıkarsa gönderirsiniz onlarda aldıkları firmaya artık Asus veya Kingston her neyse gider yollarlar. Sorun halledilince size haber verip geri yollarlar. Yine de Vatan'dan daha iyi olduklarını düşünüyorum.

Şöyle diyeyim. Sinerji kötü değildir ama bir İnventus ilgisi beklemeyin. Sıkıntı çıkarsa gönderirsiniz onlarda aldıkları firmaya artık Asus veya Kingston her neyse gider yollarlar. Sorun halledilince size haber verip geri yollarlar. Yine de Vatan'dan daha iyi olduklarını düşünüyorum.

Sanırım yurtdışından uygun fiyatlara alıp gelip burda satıyorlar. Tabii bunu yaparken dediğiniz gibi 2 lira kar ediyorlar 4 lira değil. Ben zaten sistem montaj vs. kendim yapan bir insanım. Parçalarımı göndersinler yeter :)

DM002O.jpg

Furkan kardeşim senin sinerjiden aldıklarının normal fiyatlarını toplarsan 7.950,3 yapıyor fakat toplamda 12.003,02 gözüküyor anlamadım ben bu işten birşey :)

Konuya hakim olan ve tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Gtx 980 ve i5 4690k tabanlı sistemde HDD yerine 240 GB SSD bulunan 8 GB rami olan max. 4500 Tl ücreti olan kasa toplamak istiyorum önerilerinizi bekliyorum. Sadece kasa olacak teşekkürler.

Bu sisteme göz atın:

Üst Seviye Oyun – Fiyat/Performans
AnakartASUS H97-PRO Gamer
İşlemciCore i7-4790
Ekran KartıAsus GTX970 ROG STRIX
BellekG.Skill 8 GB RipjawsX Kit – F3-12800CL9D-8GBXL
DepolamaSeagate 3,5″ 2TB Barracuda – ST2000DM001
SSDOCZ 240GB ARC 100
KasaCorsair Carbide CHAMP/SPEC-02
Güç KaynağıKasaya Dahil 80 PLUS 650W
MonitörASUS 23.6” VS247HR
Fiyat (Toplam)1503$ + KDV
3912 TL + KDV
[TBODY] [/TBODY]

Hocam pc yi ilk aldığımda hdd gibi sonradan alabileceğim şeylerden bir süre feragat edip Gtx 980 Strix alsam olmaz mı acaba? Gtx 980 Strix ile i5 4690k darboğaz yapar mı ?Monitör ve HDD olmayacak.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı