4500 liraya iPhone 11 Pro Max alınır mı?

• Konuyu başlatan OnePC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 1.203
Öyle bir şey yok, kimse piyasanın 10 bin lira aşağısına cihaz satmaz. Almayın.

Ucuz etin yahnisi bayat olur derler, o telefona düzgün Android telefon kalmadı ki sen o fiyata 11 Pro Max alacaksın. Almasını geçtim bir de 512 GB. Sence de mantıklı geliyor mu?

Merakımdan girip baktım ufak bir bakınmayla muhtemelen aynı ilanı buldum, cihaz bariz bir şekilde ben çakmayım beni alma diye bağırıyor. Merak eden arkadaşlar için, buyurun.

Hocam sahibinden video isteyin ekran gövde oranından kasmasından kamerasından App Store'den belli olur. Link atarsanız yardımcı olurum.

Adama mesaj atıyorum. Bana detay mı versin o zaman?

Hocam arkadaşın attığı linkteki ise arkaya ekstra koruyucu bir kapak takmadıysa telefon replika. Kutusunun fotoğrafını atsın oradan bile anlaşılıyor çakma olduğu. Dubai hikayesi pek inandırıcı gelmedi. Video isteyin en kötü adamla dalga geçeriz.

Hocam arkadaşın attığı linkteki ise arkaya ekstra koruyucu bir kapak takmadıysa telefon replika. Kutusunun fotoğrafını atsın oradan bile anlaşılıyor çakma olduğu. Dubai hikayesi pek inandırıcı gelmedi. Video isteyin en kötü adamla dalga geçeriz.

Ekstra olarak telefonun ekranı açık haliyle fotoğraf koymamış. Nedeni büyük ihtimalle ekran gövde oranının anlaşılmaması için.

Yurtdışı da olsa o fiyat olması mümkün değil cihazın. Kameralardan yalnızca en üstteki kameranın gerçek diğerlerinin sahte olduğu rahatlıkla anlaşılıyor. Ekran kasa oranının bariz ele vermesi dolayısıyla ekran açık foto koymamış. Replika bir ürün ilandaki cihaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı