Ama ikisinde de mATX uyumlu yazıyor?+150 TL civarı verilerek B450 serisi bir anakart alınabilir. Bundan dolayı da eğer bu anakartı alırsanız alacağınız kasaya sığmayacaktır. Bilginiz olsun.
Sadece sinerji'den almayı düşünüyorum.Tam olmamış. Farklı sitelerden alabilir misin?
Tek bir siteden olsa bile bunu öneririm.
Asus A320M-K Prime 2133mhz-3200mhz(OC) AM4 mATX Anakart Bu uyumlu mudur?+150 TL civarı verilerek B450 serisi bir anakart alınabilir. Bundan dolayı da eğer bu anakartı alırsanız alacağınız kasaya sığmayacaktır. Bilginiz olsun.
Eğer B450 alırsanız listenizdeki kasaya sığmaz demek istedim. Yani kasanın da değişmesi gerekir.Ama ikisinde de mATX uyumlu yazıyor?
Anlamıyorum. Neden biz Türkler M-ATX anakart almak için ısrar ediyoruz ?
Dostum;Eki Görüntüle 359124
Arkadaşlar bu hafta sonu böyle bir sistem alacağım. Sizce iyi bir sistem mi? Bütçe 4500 ₺.
Ucuz ve yeterli diye olabilir mi?Anlamıyorum. Neden biz Türkler M-ATX anakart almak için ısrar ediyoruz ?
ATX anakart AB350M olacağına mATX B450 olsun diye. ATX'in M-ATX'ten daha iyi olduğunu biliyoruz.Anlamıyorum. Neden biz Türkler M-ATX anakart almak için ısrar ediyoruz ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.