4500 TL APU sistem önerisi

baraniko

Picopat
Makaleler
1
Yer
Dünya
Daha fazla  
Evet soru başlıktaki gibi 4500 TL bir APU sistem önerisi istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler. (Önemli not: Sonradan ekran kartı takabilir miyim bu sisteme? )

Son düzenleyen: Moderatör:

4450 TL tutuyor. İleride ekran kartı takabilirsiniz tabii ki.

Sonradan ekran kartı takacaksan 3400G'den daha iyi olur. Daha sonra kasa alabilirsin, şimdilik uzay montaj kullan.

Sonradan ekran kartı takacaksan 3400G'den daha iyi olur. Daha sonra kasa alabilirsin, şimdilik uzay montaj kullan.

Hocam uzay montaj çok mantıklı gelmiyor bir kasa ekleseniz olur ben pek sistem toplamaktan pek anlamıyorum da.

Hocam uzay montaj çok mantıklı gelmiyor bir kasa ekleseniz olur ben pek sistem toplamaktan pek anlamıyorum da.
Ekran kartı takacaksın, bu yüzden ısrarla 4650G öneriyorum.

Ekran kartı takacaksın, bu yüzden ısrarla 4650G öneriyorum.

Sağ olun ama neden RAM koydunuz oraya,

Hocam bence tek tek almak yerine hazır sistem şeklinde alırsa kasalı da olabilir o fiyata

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı