4500 TL ASUS mu Casper mı?

Ürünleri eğer internetten alacaksanız, link atar mısınız?

.

.
 
Kullanan arkadaşlarım var dostum en az 5 kere servise götürdüler. Excalibur sadece ismini değiştirdikleri ve 2-3 ışık koydukları bir modeldir. Bütün kalitesiz parçaları kullanmışlar.
Valla bende bir sorun çıkarmadı şükürler olsunki. Arkadaşlarında sorun çıktıysa diyebilceğim bişey yok. Ama genel anlamda sorunlu bir model olduğunu düşünmüyorum. Fikrinize saygım sonsuz bu arada.
 
Arkadaşlar 4500 TL bütçem var. 1TL yukarı çıkamam. Bulduğum en iyi 2 bilgisayar aşağıda belirttiğim ikisi.hangisini almalıyım emin değilim. Sizce hangisini almalıyım? Casper olanın işlemcisi 10.nesil i5, ASUS olan ise Ryzen 5-3500U işlemci kullanıyor. Laptop alacağım masaüstü önermeyin lütfen. Windows kurulu olmayan laptop bakmıyorum. Bu ikisinden hangisi daha mantıklı bir tercih olur? Oyun beklentim GTA 5 ve CS:GO gibi oyunlar oynamak. FPS olarak da 60-70 FPS civarı beklentim var.

Hocam bu zamanda laptop almayin fiyatlar uctu.
Salgin bitmeye yakin yari fiyatina ayni laptopu bulursunuz.
 
.

.
Bellek olarak Asus olan daha üstün ayrıca kalite olarak Asus'a daha çok güvendiğim için Asus markalı bilgisayarı öneririm.
 
Arkadaşlar Excalibur nereden çıktı? Linkini attığım iki bilgisayar arasında kararsız kaldım. Yardımlarınızı bu konuda bekliyorum. Excalibur alacak bütçem de yok, tartışmanın manası yok bu yüzden. İlginiz için teşekkürler.
 
casper aldığımdan biliyorum sözümün arkasındayım

Yahu sözünün arkasında ol tabi de malzemeden çalıyorlar ne demek ya? İnşaat mı bu 2 demir, 1 torba çimento, 30 tuğla çalsın masraftan kıssın. Kullanılan parçalar belli, markaları belli. Casper üretici bir firma değil toplayıcı bir firma. Derseniz ki casperın ürettiği kasalar kalitesiz anlarım. Ama anakart bir yerden, işlemci zaten intelden, ekran kartı da belli. Anlam veremiyorum.
 
Arkadaşlar Excalibur nereden çıktı? Linkini attığım iki bilgisayar arasında kararsız kaldım. Yardımlarınızı bu konuda bekliyorum. Excalibur alacak bütçem de yok, tartışmanın manası yok bu yüzden. İlginiz için teşekkürler.
Sadece arkadaşa fikrimi belirtmiştim tartışma olarak algılama. Ayrıca ikiside iyi söylediğin bilgisayarlar arasında. Hemen hemen aynılar.
 
.

.

Kağıt üstünde Casper daha iyi. İşlemci farkı var. Ancak kalitesi tartışılır. Bana kalırsa ikisi de değil. Biraz daha sabretmeni daha iyi bir model almanı öneririm.
 
Benim laptop neredeyse ASUS ile aynı, belki ASUS ekran kartı olarak biraz daha iyidir(Bendeki Radeon 540 ama ekran Full HD, ACER A-315 42G).

Ben ocak ayında ACER A-315 42G model Laptop'u 2700 TL'ye aldım, Hepsiburada'dan.
Bence biraz bekle, bu yılın sonunda al.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı