4500 TL Bilgisayar mühendisliği için MacBook?

melihsinik

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar bilgisayar mühendisliğini kazandım kullandığım notebook i5 işlemci, 4 GB RAM, 2 GB ekran kartı var acaba bir bilgisayar mühendisi öğrencisi için yeterli midir? Yeni almam gerekli mi? Yeni için MacBook tavsiye eder misiniz? Sıkıntı olmadan işleri halledebilir miyim? MacBookta ? Ve son olarak hangisini tavsiye edersiniz? Fiyatta 4.500'ü geçmesin mümkünse şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar mühendisliğini kazanmışsınız öncelikle tebrikler. Grafik tasarım mı okuyacaksınız yazılım mühendisliği mi?

Bilgisayar mühendisliğini kazanmışsınız öncelikle tebrikler. Grafik tasarım mı okuyacaksınız yazılım mühendisliği mi?
Grafik tasarım derken?

Dostum mühendis için bilgisayar yoktur. Bende bilgisayar mühendisiyim bilgisayarım 10 yıllık ama sıkıntı çekmiyorum önceliğini iyi belirle.
Ben de kendi laptopumun özelliklerini yazdım. Biliyorum mühendislik için laptop kategorisinin olmadığını oyuncular için oluyor. Benim istediğim sadece üniversite için 4 senelik dersleri karşılayacak bir bilgisayar.

Grafik tasarım derken?

Ben de kendi laptopumun özelliklerini yazdım. Biliyorum mühendislik için laptop kategorisinin olmadığını oyuncular için oluyor. Benim istediğim sadece üniversite için 4 senelik dersleri karşılayacak bir bilgisayar.
Dostum benim tüm bilgisayar özelliklerim seninkinden daha düşük yani senin şuanki kullandığın pc herşeyini karşılar.

illa ram i dert ediyorsan teknoloji mağazasından veya internet üzerinden ram alabilirsin sadece belleğin uyumlu olup olmadığı kısmına dikkat et iyi araştır. Çünkü ram de uyumsuzluk sorunu çok karşılaşılıyor.

illa ram i dert ediyorsan teknoloji mağazasından veya internet üzerinden ram alabilirsin sadece belleğin uyumlu olup olmadığı kısmına dikkat et iyi araştır. Çünkü ram de uyumsuzluk sorunu çok karşılaşılıyor.
4-5 senelik laptop işlemcide i5 3210M sanırsam işlemcide sıkıntı çıkarmazsa sadece ram i arttırmak yetiyorsa sıkıntı yok benim amacım bu laptop götürür mü rahat 4 sene o yani inşallah işe girince ben kendime istediğimi alırım

Şimdi açıkcası ben elektrik elektronik mühendisliği okuyorum ve eski laptobumda i7 2630q şeklinde işlemci vardı beni idare ediyordu .(matlab ,c++,solidwork,autocat) Ama i5 3210m nasıldır bilmiyorum eğer laptop illa alacaksan 4500 tl ye model önerebilirim. Ama söylediğim programlar gibi basit programlar için bence yeterli olabilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı