4500 TL Gamer Sistem Toplama

Gençler 4500 tl bütçe var. Güzel gamer bilgisayar toplar misiniz?
Güzel kardeşim, profilinden ve fotoğrafından anladığım kadarı ile 15 yaşındasın. Üslubuna biraz dikkat edersen, -gençler vs.- insanlar sana yardımcı olmak için daha istekli olurlar.

Ben sana sistem tavsiyesinden bulunmayacağım. Tek söyleyeceğim 4500 TL para verilecek ise skylake mimarili intel işlemci ile birlikte nvidia ekran kartı kullanılmalı.

Güzel kardeşim, profilinden ve fotoğrafından anladığım kadarı ile 15 yaşındasın. Üslubuna biraz dikkat edersen, -gençler vs.- insanlar sana yardımcı olmak için daha istekli olurlar.

Ben sana sistem tavsiyesinden bulunmayacağım. Tek söyleyeceğim 4500 TL para verilecek ise skylake mimarili intel işlemci ile birlikte nvidia ekran kartı kullanılmalı.

Çok doğru bir eleştiri. Burada insanlara yardım amaçlı keyfen yorum atıyoruz. Öyle işimiz buymuş gibi istekte bulunman hiç hoş değil. Bu kadar paran varsa(!) bence de skylake topla.

Al ''moruk'' :) İsteğe bağlı RAM'i 8 e düşürüp SSD ekleyebilirsin. Overclock yaparım dersen de soğutucu alman lazım ama soğutucular hakkında pek bilgim yok.
4,5.png

Bu tür kişiliklere hiç yardım etmeyeceksin aslında.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı