4500 TL Gaming Laptop Önerisi

Katılım
28 Haziran 2016
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Önümüzdeki günlerde, iyi bir gaming dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum. Benim için seçim yapmak oldukça zor iş. Karamsar kaldığım birkaç markayı sizlerle paylaşayım, hangi markanın ürününü tercih etmem gerektiğini de benimle paylaşırsanız, çok mutlu olurum. Ayrıca önerebileceğiniz farklı markalar varsa, yine benimle paylaşabilirsiniz. Çok kaliteli olmasını GTA 5'te yüksek FPS almasını istiyorum. Bütçem max 4500 TL.
  • NOT: MSI ve Monster karamsar kaldığım markalardır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Asus G752VL-GC088T modeli buldum 4600 tl ye çok hoşuma gitti. Ancak satış yapan yerlerin çoğunda satışa kapatılmış sadece 1 yerde var. Bu modelle ilgili düzgün bi inceleme de bulamadım. Bence bu modelin kötü yanı ağırlığı ve SSD olmaması. SSD sonradan takabilirim diye düşünüyorum.

Alacağım dizüstü bilgisayardan beklentilerim:
♦ Kesinlikle ısınma problemi yaşamak istemiyorum. (Günde min. 18 saat kullanıyorum.Genelde Dota 2 ve CS:GO oynuyorum)
♦ Hafif olmasına gerek yok (Genelde evden eve taşıdığım için 5kg bile olabilir sıkıntı yok.)
♦ GTA 5 te sıkıntı yaşamasın istiyorum.
♦ Aklımdaki markalar MSI-ASUS-MONSTER ama yeniliğe açığım.

Benim bütçem de 4600 ve 1 haftadır karar veremedim. Konuyu takip ediyorum.

MSI GE72 6QD(Apache Pro)-267XTR Intel Core i7-6700HQ 2.6 GHz / 3.5 GHz 8GB 128GB SSD+1TB 2GB GTX960M 17.3" Full HD FreeDOS Notebook bu modeli 4450 tl ye satın aldım. Şuan kargoda elime ulaşınca deneyip bilgi veririm.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı