Saol dostum ama ordan istememin sebebi taksit avantajı bi şekilde toplamak gerekiyor
Nasıl yani tam olarak anlayamadım. Parca parca mı topliyim ?Eğer alacağın mağazada taksit seçeneği yoksa sistemi parça parça alabilirsin. YouTube'da bir tane çocuk Vatan Bilgisayar'a GTX 1070 alcam diye gitti ve GTX 1080 Tİ aldı. Kendisi daha çok orta-üst seviye sistem isterken en üst seviye sistemi aldı parça parça aldığı için sende mutlaka böyle yap benim de bir arkadaşım İ3 8100 ve GTX 1050 Tİ sistem alcam diye gitti İ5 8600K ve GTX 1050 Tİ sistem ile eve geldi.![]()
Tavsiyen için teşekkürler dostum. Ama ailem bu konuya sıcak bakmıyor malesef zeten MediaMarkt'da 12 taksit kampanyası var diye böle bir işe kalkışyorum bazı parçaları dışardan almam gerecek MediaMarkt'da seçenekler biraz kısıtlı.Parça parça toplamak daha mantıklı. Bak benim arkadaşım öyle yaptı mevcut alacağı sistemden daha güçlü bir sistem aldı. Ama yine de kişisel bir karar bu yok ben alamam falan dersen de git Donanım Arşivi Falcon sistemi al kullan. Mesela bende seneye alacağım sistemi böyle yapacam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.