5000 TL GTX 1060'lı sistem toplama

RAM'ler gereksiz pahalı,anakart kötü,Ryzen 2600'de stok soğutucu yok soğutucu eklememişsin,kasanın içindeki PSU kötü.

Totalde böyle bir sistem çıkıyor fotoğrafını ekledim sizin konuya yazdığınız görüşlerinizden dolayı size biraz uyum sağladığımı söyleyebilirim ve performans açısından yorumlarsanız sevinirim.
SSD ve PSU olmamış. Soğutmaya gerek yok.
PSU olarak FSP Hydro 600, SSD olarak Adata SU800 128 GB tercih edin.

Söylediğiniz FSP markası Teknobiyotik'te yok, acaba Teknobiyotik'ten bakıp başka önerir misiniz?

33333.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Fan sayısı kadar hava akışı da önemlidir. Ayrıca PSU ile satılan kasaların PSU'ları ayrı alınanlar kadar kaliteli olmayabiliyor.
Aerocool marka kasalarda PSU gayet kaliteli oluyor. Zaten alıcıda bilir nasıl bir kasa alacağını. Hava girişi olan 3 fanlı yetecek kadar Watt'a sahip olan bir kasa oyun için gayet iyidir. PSU ayrı alınırsa daha pahalıya denk gelir diye hatırlıyorum.

KCAS serisi mi? Kaliteden geçtim, o seri eskidi artık. 500W bir PSU ile -en aşağı- FSP CMT120A gayet iyi bir ikilidir.
FPS CMT120A yerine Z3 Plus alınabilir. Benim şu ana kadar gördüğüm en iyi kasadır belki de. Şimdi gelip birkaç arkadaşımız sen kasa görmemişsin yazacaktır ama benim en çok sadeliği olsun hava akışı olsun muhteşem bir kasa gerçekten. Eski olsa da sağlam bir kasa.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı