4500 TL ile Sistem Toplama

HollyTerror

Decapat
Uzun bir para biriktirme sürecinden sonra 4500 TL'ye monitör dahil sistem toplamaya karar verdim. Sistem önerilerinizi bekliyorum. Bu arada oynayacağım oyunlar LoL, CS:GO, For Tonight, GTA 5, Payday 2, Dota, Battlefield 1 oynamak istiyorum. Bütçem az bir şey arttırılabilir. Sisteme sonra SSD ve RAM takviyesi yapmayı planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun bir para biriktirme sürecinden sonra 4500 TL'ye monitör dahil sistem toplamaya karar verdim. Sistem önerilerinizi bekliyorum. Bu arada oynayacağım oyunlar LoL, CS:GO, For Tonight, GTA 5, Payday 2, Dota, Battlefield 1 oynamak istiyorum. Bütçem az bir şey arttırılabilir. Sisteme sonra SSD ve RAM takviyesi yapmayı planlıyorum.
Çinden toplar mısınız ?

İleriye dönük bir sistem toplamaya çalıştım bu fiyata bütçeyi tamamladım yapacak bir şey yok bu kadar oluyor.
PSU yeter sanırım daha iyi kişiler var ben çok anlamam da @Asım Demir @Mert

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısıs.PNG
    Ekran Alıntısıs.PNG
    8,7 KB · Görüntüleme: 92
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    5,2 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:
Bu sistemle Battlefield 1 oynayamaz büyük ihtimal.
Bu bütçeyle monitör dahil de oynayamaz gibi geliyor ama ben zaten bu işlerden çok anlamam.
Ve ben SSD de koydum ama ikinci el de toplanabilir ancak tavsiye etmem.
Monitör ikinci el alınabilir bence sizin için 4500TL pc de toplayabilirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı