4500 TL İş ve Oyun için Notebook Önerisi

göktürk1

Hectopat
Katılım
24 Şubat 2016
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hem iş hem de oyun için bir notebook arıyorum. Msi veya asus rog düşünüyorum bütçem de en fazla 4.500 tl. Tavsiyeniz nedir? Marka olarak tam söylerseniz tavsiyenizi sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de iş için bunu düşünyorum; MSI GE72 6QD-267XTR Apache Pro Notebook, Fiyat: 4.230 TL Kendi segmentleri arasında fiyat performans olarak bakınca hem ddr4 bellek desteği, hem soğutmanın iyi olduğunu söylemeleri, hem de type-c girişi olması ileriye dönük işe yarayacaktır. Benzer fiyat ve özelliklere göre diğer incelediklerim ddr3 bellek yuvası kullanıyor ve 32gb a kadar desteklemiyor bir çoğu. Yaptığım iş nedeniyle özellikle ram - işlemci - gpu üçlüsünü iyi seçmem gerektiğinden bütçemin de max. 4500 olmasından dolayı buna karar kıldım. Farklı önerisi olan varsa beklerim.
 
Ben yerel bir firmadan aldım ürünü muhatap bulmak açısından :)
Eksi yönleri klavyesinde ışıklandırma yok.Kasa malzemesi normal.Touchpad kullanmıyorum fakat bende bir sorun yok.Touchpad konusunda sorun yaşanlar varmış.Yine ekran biraz esnek ve ekranda altta ve üstte biraz ışık sızması var ama normal kullanımda hiç belli olmuyor.Rahatsız olmadım ben.
Artıları oldukça hızlı(ssd olunca :) ) ısınma nedeyse yok ve çok sessiz pc(çift fanı olmasına rağmen).Pc özellikleri malum zaten bunun dışında merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı