4500 TL İşlemci ve Anakart Önerisi

Kullanılır ya hele İnternetin gitti kendi internetini açıp bağlanırsın olmasa birde wifi şeyleriyle uğraşacaksın.
Bir dönem internetsiz kaldığımda telefonu USB olarak bağlayıp kişisel erişim noktasını açtığımda bağlantı sağlanıyordu. Fakat evdeki sunucum ile düzenli bilgi akışı sağladığım için WiFi'dan veri hızı konusunda yavaşlama olmasın istiyorum. Yeni WiFi teknolojileri hakkında bilgim yok, bilgisayarlarda en son WiFi'ı 2013'te aldığım laptopta kullanmıştım. WiFi konusunu bir kenara bıraktığımızda diğerlerinden daha iyiyse bu anakartı seçerim tabii ki.

Bir dönem internetsiz kaldığımda telefonu USB olarak bağlayıp kişisel erişim noktasını açtığımda bağlantı sağlanıyordu. Fakat evdeki sunucum ile düzenli bilgi akışı sağladığım için Wi-Fi'dan veri hızı konusunda yavaşlama olmasın istiyorum. Yeni Wi-Fi teknolojileri hakkında bilgim yok, bilgisayarlarda en son Wi-Fi'ı 2013'te aldığım laptopta kullanmıştım. Wi-Fi konusunu bir kenara bıraktığımızda diğerlerinden daha iyiyse bu anakartı seçerim tabii ki.

Yani anakartlar oyunlarda hiçbir performans sağlamaz sağlamlık olarak hepsi aynı neredeyse ama birinde extra Wi-Fi özelliği var siz Wi-Fi benim için o kadar önemli değil derseniz eğer aralarında en ucuz hangisiyse onu alın

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı