4500 TL kablosuz klavye önerisi

Bütçe
4500
Aslında daha rahat olur. Bir de driverli istediğinizi atayabiliyorsunuz küçük bir streamdeck olarak düşünebilirsiniz.

Darmoshark K3 Pro Numpad (stoğu Wraith'e sorabilirsiniz yakında gelir)

Bu klavye nasıl, ses konusunda rahatsız eder mi?
Bir de Gaming.gen.tr'de İyzico+Parolapara ile ödeme yapınca cashback mi alıyoruz?

@kxy Neden %100 klavyeler iyi olmuyor?
%75 klavyelerdeki performans ve hizi alamazsiniz. Manyetik switch attiklarimin ikiside. Daha uzun omurlu ve daha hizli klavyeler. Onlarla kiyaslayinca geride kaliyor. Direkt iyi degil demem yanlis aslinda. Fiyat bandindaki kucuk boyutlu klavyelere gore iyi degil demem lazimdi.

@kxy Neden %100 klavyeler iyi olmuyor?

@egemebb Hocam siz ne düşünüyorsunuz?

Yani genelde artık daha ergonomik küçük klavyeler tercih ediliyor. %100 bulmak zor olabiliyor. Ama %75'teki hızı falan alırsın tabii farkı olmaz. Sadece insanlara büyük geliyor ve işine yaramıyor.

Biraz sesi fazla gibi geldi ama problem olmaz sanırım. Şimdi o cashback olaylarını yapayım bakayım.

Yani aslında videodan videoya değişiyor mikrofon kalitesi falan. Sesli olacağını sanmıyorum.

Dostlar numpadli isteyenler için önerilerim bunlar

Numpad zorunlu değilse g75 pro da yeterli olur alacaklar için ama numpad gerekliyse bildiklerim bunlar şimdilik.

Dostlar numpadli isteyenler için önerilerim bunlar.

Numpad zorunlu değilse G75 Pro da yeterli olur alacaklar için ama numpad gerekliyse bildiklerim bunlar şimdilik.

Buradakileri çoğunlukla G75 Pro'ya göre daha çok sevdim, Aula F99, MCHOSE G98, G98 Pro siyah ve aigo DF98 hoşuma gitti. Bunların arasında nasıl farklar vardır hocam?

Aigo DF98 diğerlerine göre epey ucuz bunun sebebi nedir, kalitesizlik mi switch mi neden kaynaklanıyor?

Aigo DF98 diğerlerine göre epey ucuz bunun sebebi nedir, kalitesizlik mi switch mi neden kaynaklanıyor?
Hocam konuda da bahsettiğim gibi switchleri çok bilinen bir marka değil ama araştırdığım kadarıyla fiyatına göre yeterli. O fiyatta gasket mount, kablosuz, 4000 mah batarya, rgb, numpadli klavye bulmak kolay değil. Ayrıca df98 in yurt dışı yorumlarına da bakmıştım, nerdeyse herkes memnundu. Ayrıca satıcının sorduğum sorula hızlı dönüş yapması da hoşuma gitti. G75 pro ile yakın bütçede olduğu için onla kıyaslarsam g75 pro daha iyi ama numpadli bir klavye istiyorsanız bu klavyenin de sizi üzeceğini düşünmüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı