4500 TL monitörlü sistem toplama

Çabuk tutup birini ordan birini burdan mı alsam,yoksa biraz bekleyip stokların yenilenmesini mi beklesem bilemedim hocam.
Hocam çok beklersek aynı RX serisinin başına gelen bize de olur. Yani ben İşlemci ve anakartı aynı siteden alıp diğer parçaları en uygun nerede varsa oradan alacağım. Ama bu konuda bir konu açarsanız diğer arkadaşların düşüncelerini de alırız. Ve bu daha sağlıklı olur.
 
Hep rx 580 lafı gecmis fakat suan kart yok sattigi icin fiyatlar uctu 2000 liradan asagi bulunmuyor. Ayni sekilde rx580 stoklari kalmadigi icin herkes gtx1060 a yoneldi onun da fiyatlari artti. Tavsiyem RX 580'i 1400-1500 e bulabilirsen kacirma aksi takdirde GTX 1060'a yonel direk olarak. Iki ekran karti arasinda cok buyuk bi fark yok. Ben de sistem toplayacagim islemci icin biraz arastirdim ryzen 5 1500x yeterli olacaktir diye dusunuyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hep rx 580 lafı gecmis fakat suan kart yok sattigi icin fiyatlar uctu 2000 liradan asagi bulunmuyor. Ayni sekilde rx580 stoklari kalmadigi icin herkes gtx1060 a yoneldi onun da fiyatlari artti. Tavsiyem rx580 i 1400-1500 e bulabilirsen kacirma aksi takdirde gtx 1060'a yonel direk olarak. Iki ekran karti arasinda cok buyuk bi fark yok. Ben de sistem toplayacagim islemci icin biraz arastirdim ryzen 5 1500x yeterli olacaktir diye dusunuyorum

Cevabın icin teşekkürler. Hiçbir yerde bulunmuyor dediğin gibi mecbur ya pahalıya alacağız ya da uzun bir süre bekleyeceğiz. Ekran kartı dışında sistemin diger parcalarini da ayni yerde bulmak imkansiz
 
Mining yüzünden Nvidia'nın da stokları etkilenmeye başladı. İki şirkette oyun sektörüne yatırım yapmak için hızlı bir şekilde özel kartlar çıkartmaya çalışıyorlar yani 1-2 ay gibi bir sürede mining için özel ekran kartları çıkartacaklar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidia veya AMD herhangi biri mining için ekran kartı çıkarttığında fiyatlar hızla düşecektir, beklemenizi tavsiye ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı