4500 TL Oyun Notebook Önerisi

fog87

Hectopat
Daha fazla  
Selam. yakın zamanda masaüstü pc toplayacaktım ancak başka sebeplerden laptoba dönüyorum.

ikisi arasında kaldım

1)MSI GS60 2PC Ghost İncelemesi » Technopat

2)MSI GT60 20D İncelemesi | Technopat Sosyal

GS60 soğutması ve tasarımı daha iyi gt60'ın ekran kartı iyi. hangisini seçmeliyim ya da başka alternatif varsa o da düşünülebilir.

Önerileri bekliyorum.

Arada kaynıyor konu sanırım. Vakitsiz mi oldu ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
İki dizüstü bilgisayardaki GeForce 860M ve 880M arasında yüzde 16 ila yüzde 20 performans farkı var Benchmarklarda. Henüz 880M'li bir dizüstü bilgisayar test etmedik, sentetik Benchmarklara göre konuşuyorum.

Buna göre kararını daha şık, serin ve taşınabilir olan Ghost'a göre yapmanı tavsiye ederim, pişman olmazsın.

Monster düşünmüyorum. 860m ve 780m benchmarklarda,780m biraz daha iyi evet,ghostun inceliği serinlemesine engel değildir İnşallah.Büyük ihtimal harici bir soğutucu da alınır.

Ghost incelemesinde belirtmiştik tekrar edeyim, çift soğutucu var. Ekran kartı ve işlemci için iki soğutucu WASD tuşlarından uzakta yer alıyor, yani elinizin altında ısınma olmuyor. GS70 İncelemesinde bu soğutma sistemini ilk kez görmüş ve çok beğenmiştik, GS60 Ghost da aynı sistemi kullanıyor.

Sizin dediğiniz gibi MSI GS serileri çok iyi büyük ihtimal bu seri olacak. Peki hangisini seçmeliyim?

1)Stealth
2)Stealth Pro
3)Ghost
4)Ghost Pro.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı