4500 TL Oyuncu Bilgisayarı Toplama

  • Konuyu başlatan Gonzi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 473

Gonzi

Hectopat
Katılım
19 Ekim 2017
Mesajlar
9
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bütçem 4000-4500 TL. Ekran dahil, oyun odaklı masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Klavye ve fare ihtiyacım yok. Sadece kasa ve ekran.

Ekranın çok da iyi bir şey olmasına gerek yok, oradan kısıp diğerlerini arttırabiliriz.

Not: İşlemci olarak Intel düşünüyorum, AMD istemiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Intel ile AMD taban arasında çok gittim geldim ve inan çok araştırdım. 5-6 sene önce AMD FX 8350'li GTX 970 sistem topladım sıvı soğutmalı ve geçen aya kadar kardeşime verdim sistemi bir tek ona gtx 1050 yi verip 970'i geri aldım ve son karar olarak tekrar AMD Ryzen 5 2600'lü sistem yaptım. Beni AMD almaya zorlayan mesele 1.si kendim yıllarca tecrübe ettiğim bir sistem 2.si daha uygun bütçeyle daha performanslı ve uzun ömürlü bir sistem 3.sü şuan Ryzen 2. nesil işlemciler gayet başarılı ve emin ol gözle görebileceğin bir fark yok fazlası daha çok çekirdekli ve rahatlıkla overclock yapabilirsin. Merak ediyorsan benim aldığım yeni sistem 4000tl ekran kartsız fiyatı. Çok güçlü bir alt yapı kurdum ileride ihtiyacım olursa 970 i satıp 1080 alıp koymak. bu tabi 1-2 sene içinde olur.

Senin Intel isteme sebebin nedir? Yani AMD yerine Intel alırsan oyunlarda ne gibi bir fark bekliyorsun? İkincisi oyun bilgisayarı istiyorsun tabi ki ekran kartı ve ramleri yüksek tutup işlemci ve anakartı ucuza getirmen gerektiği yerde Inteldeki ısrarın sana ne kadar fayda getirmesini bekliyorsun?
 
@serdarbstrk52 , @Sekan_Uçar teşekkür ederim önerileriniz için

@mrBang
Açıkçası herhangi bit sebebi yok Intel'de ısrarcı olmamın. Sadece alışkanlık diyebilirim. Şuana kadar kullandığım sistemlerde hep intel kullandığım için yine oradan devam etmek istedim. Ama çok ısrarcı olmama gerek de yokmuş anlaşılan söylediklerinize bakarak.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı