4500 TL RX 480 Sistem Toplama

• Konuyu başlatan phsy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 48
  • Görüntüleme 3.035
Marka önemli değil RX 480 sonuçta hepsi aynı FPS'i veriyor.

Arkadaşım hem pc^den anlamıyorum, bana sistem kurun diyorsun hem de önerilen sistemden kaç fps alırım, oc yapmam gerekir mi diye teyit istiyorsun. Yok yani sistemden 40 fps, 90 fps alsan ne olacak pc'den anlamıyorum diyerek. Arkadaşlar sana dizmiş sistemi, eğer şüphen varsa açarsın youtube'dan bakarsın o sistemi kullananların kaç fps aldığına, oc yapıp yapmadığına. Neko ve diğer arkadaşlar burda gördüğüm kadarıyla ellerinden gelenin fazlasıyla öneri isteyenlere canla başla yardımcı oluyor ama sen mesaj kasıyorsun burda. Lütfen biraz anlayış. :)

Arkadaşım hem pc^den anlamıyorum, bana sistem kurun diyorsun hem de önerilen sistemden kaç fps alırım, oc yapmam gerekir mi diye teyit istiyorsun. Yok yani sistemden 40 fps, 90 fps alsan ne olacak pc'den anlamıyorum diyerek. Arkadaşlar sana dizmiş sistemi, eğer şüphen varsa açarsın youtube'dan bakarsın o sistemi kullananların kaç fps aldığına, oc yapıp yapmadığına. Neko ve diğer arkadaşlar burda gördüğüm kadarıyla ellerinden gelenin fazlasıyla öneri isteyenlere canla başla yardımcı oluyor ama sen mesaj kasıyorsun burda. Lütfen biraz anlayış. :)
youtubeta olmadığı içni soruyorum zaten @Neko

Hiçbir oyunda 1080p çözünürlük ve Ultra ayarlarda 60 FPS altına düşmez.

60 az demiş olabilirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı