4500 TL Sapphire R9 Furyx Sistem

Aslında kardeşim eğer o kadar paran varsa git Amazon'dan Gtx 980Ti Hybrid al. Kafan rahat etsin. Fury X'in Türkiye fiyatına geliyor. Keza Evga'nın uluslararası garantisi de var.

Anakartı sonradan değiştirmek acayip kolay. İşlemcinin soketine bakılıp mhzsine bakıldığında en fazla ram değiştirmen gerekiyor yanında.
Şöylede düşünülebilinir. Bu ekran kartı 390x den 1 yıl daha uzun dayanır bana göre performans açısından. Zaten sinerjiden alırsam i5 6500 işlemciyi koyacağım garanti gibi bir şey önceki yorumlarımda da belirttim. Burda herhangi bir fps kaybı yaşamayacağım üstüne işlemcim 4 çekirdekli olacak. Skylake olacak uzun zaman dayanacak bir işlemci. Anakart değiştirmekse zaten kolay intel işlemcilerin soket olarak çok fazla alternatifi var. Mhz olarakta yeni ram almam gerekse dahi ramlar de çok pahalı bir parça değil.

Eğer montaj zor gelmez ise sistemi alabilirsiniz.

Benim sistemi al kafan rahat etsin sonra burada fps düşüsleri diye konu açarsın.
Senin sisteminde anakartın 200 tlilik anakartlara göre çok bir artısı yok. Ram olarakta 2400 mhz seçmişsin yani ramin mhzsini o anakart tam olarak kullanamayacak. 600 w ile 750 w olayı bir kesinleşsin ozaman kasa seçimin gayet mantıklı olur. Anakarttan kısıp ssdye vermek daha mantıklı gözüküyor bence.

Benim kafam iyi karıştı. Ssd yeterli olmazsa bazı oyunları açamıyormuyuz yani. W değeri olarak herkes farklı şeyler söylüyor nasıl bir kasa seçmeliyim ondan emin değilim. Ekran kartındada çift ekran kartı diye bir olay varmış ama onuda hiç duymadım nası yapıldığınıda bilmiyorum anakartın girişinin çok olması gerekiyor galiba. Anakartı çok abarttığınızı düşünüyorum şimdi kötü bir anakart olarak değerlendirilsede bunun yeteri kadar girişi var performans kaybı yaşatıcak bir durum mu anakartın kötü olması. İşlemci, ekran kartı uyumunu okudum dar boğaz olmaması için işlemciye çok yüklenilmemesi gerekiyor zaten intelin 3.00 ghz üstü işlemcilerinde bu sorun fazla yaşanmamış. Biri beni genel olarak bir aydıntalmalı çok iyi olacak teşekkür edeceğim yani mutluda olacağım 2 haftadır şu işi araştırıyorum. Benim genel isteğim yüksek fps desteğiyle uzun ömür. Bütün yorumlarınızdan çıkardığım kısa sonuçlar bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…