4500 TL Sistem Tavsiyesi

Corsair markalı kasanın içinde o PSU var beyefendi. Mağazaya sordum.
Tamam ben başka bir kasayı anladınız sandım. :D
Anakart gayet yeterli ayrıca anakart yükseltmek için 8 GB RAM kısmak nedir? B450 serisinde ne alırsa alsın soket değişirse 3000 serisinden sonra hiçbirini kullanamaz. 1500 TL'lik de alsa, 400 TL'lik de alsa. Crucial ısınıyor diye şikayetler vardı. Kingston, Sandisk alabilirsin. Kasa olarak da attığınız kasa gayet iyi bir kasa.
Tabiki 3000 serisinden sonra soket değişirse kullanamaz, benim dediğim sonradan 3000 serisine geçmek isterseniz anakartı yükseltin. Lütfen mesajları düzgün okuyun!

En doğrusunu yapıyorsunuz. İşlemciyi daha ucuza 1600 seçip daha başka şeylere yatırım yapabilirsiniz. :D
İşlemciyi değiştirmek istemiyorum. B2 revizyon 1600 almayı düşünüyorum. R5 2600 gücünü alacağım. Kafamdaki plan bu.

PSU +80 sertifikası olmasına dikkat edebilirsiniz, Samsung SSD kullanıyorum gayet kaliteli tavsiye ederim.
PSU +80 sertifikası olan bir modelle değişti. Samsung SSD kalitelidir fakat fiyatı fazla. O yüzden ona vereceğim parayı RX 5700 düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı