4500 TL Sistem Toplama

erkanetemoglu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum. Fiyat limitim başlıktaki gibi 4500 TL. AMD ya da nvidia olabilir farketmez o fiyata hangisi daha iyi olursa o olsun lütfen ben pek anlamıyorum. Birde yeni bir sürü ekran kartı çıktı hiç inceleme fırsatım olmadı tercihi size bırakıyorum. He bu arada 4500 TL'nin içinde monitörde olursa çok iyi bide son bir şey RAM'leri almıştım ben kısa süre önce kingston hyperx 16 GB 2x8 2666 MHz. Onu eklemenize gerek yok yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum. Fiyat limitim başlıktaki gibi 4500 TL. AMD ya da nvidia olabilir farketmez o fiyata hangisi daha iyi olursa o olsun lütfen ben pek anlamıyorum. Birde yeni bir sürü ekran kartı çıktı hiç inceleme fırsatım olmadı tercihi size bırakıyorum. He bu arada 4500 TL'nin içinde monitörde olursa çok iyi bide son bir şey RAM'leri almıştım ben kısa süre önce kingston hyperx 16 GB 2x8 2666 MHz. Onu eklemenize gerek yok yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Asus 21.5" 1ms Led VX228H Monitör
Monitörü dahil edemedim ancak eğer alacaksanız bunu önerebilirim. Zaten eklediğim GTX1060 Ekran kartı 1920x1080 çözünürlüğünde yüksek performans veriyor. Şunu da ekleyeyim daha detaylı araştırma yaparak daha iyisi toplanabilir. RAM aldığınız için RAM'leri eklemedim ve anakartı da eklediğiniz RAM'e ve 6700K ile yapabileceğiniz OC için seçtim. Değerlendireceğiniz parçalar olacaktır diye düşünüyorum. İyi Günler... :)

Dosya Ekleri

• 4500.png
    4500.png
    31 KB · Görüntüleme: 112

Bunu gördükten sonra 6700K hakkında yanlış seçim yaptığımı gördüm. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı